ALEXANDER WANG x H&M TUDI V SLOVENIJI

Na današnji dan je podjetje H&M je na police njihovih trgovin postavilo prvo kolekcijo v sodelovanju s priljubljenim ameriškim modnim oblikovalcem Alexandrom Wangom. Popolno udobje spojeno z modo je kot nalašč pripravljeno na sprehod po ulicah. Oblačila lahko najdete v izbranih prodajalnah H&M tudi pri nas.

Alexander-Wang-x-hm-2014-voom-kampanja

Priljubljeno tekstilno podjetje H&M skrbi za vedno bolj popoln izgled znamke ter tudi za svojo modno noto, ki ne ostaja le na stopnji instant oblačil, pač pa se zavzema za dostopnost visoke mode širšemu krogu kupcev. Letošnje leto je tako v znamenju sodelovanja z ameriškim modnim oblikovalcem Alexandrom Wangom, ki je za H&M oblikoval linijo oblačil za moške in ženske – Alexander Wang X H&M, k sodelovanju pa povabil številne znane modele, med drugim supermodela Joan Smalls in Natasho Poly. Že pred časom je zanimanje potencialnih kupcev požel z lansiranjem fotografij akcijsko-bojevniške kampanje, look booka, ter veliko modno revijo v New Yorku omenjenega sodelovanja.

Alexander-Wang-x-hm-2014-voom-2 Alexander-Wang-x-hm-2014-voom

Nad oblikovalcem in njegovim delom se navdušujejo številni zvezdniki, po lansiranju nove kolekcije pa še ostali modni navdušenci. Kolekcija je športno oblikovana in temelji na trendi pristopu oblikovanja, kjer se med seboj dopolnjujejo različni materiali ter konstrast med voluminoznim in oprijetim. Popolno udobje spojeno z modo je kot nalašč pripravljeno na sprehod po ulicah in za ljudi v akciji. Oblačila lahko najdete v izbranih prodajalnah H&M tudi pri nas.

Alexander-Wang-x-hm-2014-models Alexander-Wang-x-hm-2014

admin