BEYONCE V POLETNI KAMPANJI ZA H&M

Obraz poletne kampanje H&M je postala Beyonce, svetovno znana ameriška pevka, ki ne preseneča samo z glasom, s katerim dela čudeže, pač pa se ponosno pokaže tudi v svetu mode. Kolekcijo, ki jo pevka predstavlja, so oblikovali v njenem slogu, reklamno kampanjo pa posneli na plažah Bahamov.

“Od nekdaj sem imela rada H&M ter njihovo oredotočenost na zabavno modo in cenovno dostopnost. Všeč mi je bil koncept kolekcije, ki smo jo pripravili skupaj ter odkrivali nov pogled ženske čustnosti, ki jo predstavljajo štirje elementi: ogenj, voda, zemlja in veter. Snemanje na tropskih otokih je bilo prelepo. Počutila sem se, kot da snemam videospot in ne oglasne kampanje,” je povedala Beyoncé.

Sodelovanje Beyoncé in oblikovalsko ekipo H & M je ustvarilo kolekcijo popolnih kosov za poletno vročino. V zbirki oblačil je tudi  tie-dye bikini, 25 odstotkov od prodaje le tega pa bo H & M namenil fundaciji za pitno vodo. H & M je s fundacijo WaterAid od leta 2002 zbral kar 2.650.000 funtov.

Fotografije kampanje so posneli na bahamskem otoku Nassau. Pod avtorstvo le teh pa sta se podpisali kar dve imeni in sicer Inez van Lamsweerde in Vinoodh Matadin, medtem ko je televizijski oglas režiral Jonas Åkerlund. Oglas si boste v celoti lahko ogledali na spletu, krajše verzije pa v televizijskih oglasih.

BeyonceH&M

 

Fotografija: H & M

S. C. in H & M

admin