BREZČASNO SOZVOČJE SIVIH TONOV

Izjemno sozvočje materialov hlepi po nošenju v pozno zimskem turobnem vremenu. Z avantgardnimi kosi Charlie Designa se brezčasna ženska v igri luči in senc, ki tvorijo paleto sivih tonov, zlije z okolico in hkrati modno izstopa iz njenega povprečja. Kampanja Winter’s Dream živi v poudarjenih kontrastih prosojnih in polnih materialov, kot sta organca in krzno.

Kot da bi stopili v čas, kjer je mogoče prav vse, kjer kombinacija oblačil sporoča naš okus, videnja, čutenja in mnenja,  njeno sporočilo pa je težko kopirati. Kampanjo Winter’s Dream je zasnovala odlična in legendarna hrvaška modna oblikovalka Loredana Bahorić, ki že vrsto let ustvarja linijo oblačil Charlie Design.

Svežo kolekcijo oblačil sestavljajo predvsem konstrasti med oprijetim in voluminoznim v črni barvi, poseben čar vzbudijo asimetrične linije, kontrasti med prosojnimi in polnimi materiali, kot sta organca in krzno. Celotna kolekcija in njena kampanja nas tako zavijeta v občutek mehkobe in nežnosti, ženska, ki oblačila nosi, pa se ne predaja le sanjanju in plavanju med oblaki, ampak še vedno stoji trdno na tleh. Visoki in kompaktni usnjeni čevlji so namreč obvezen kos garderobe, ki ga kobiniramo z oblačili Charlie Design.

winter-dream-2IMG_81801741122319

Loredana nič ne prepusti naključjem, predaja se čustvom, ter jih spretno prenaša v vrhunsko izdelana oblačila. Tudi pri zadnjem ustvarjanju kampanje in zimske modne zgodbe je k sodelovanju povabila fotografinjo Mare Milin, s katero sta ustvarili izjemno modno zgodbo, polno čustev. K odličnemu rezultatu je pripomogla tudi manekenka Ivana Severinac, ki uteleša podobo zimske zasanjanke. V Sloveniji lahko oblačila Charlie Design poiščete v trgovini Malloni v Ljubljani.

 winter-dream-4 IMG_81756853547492 IMG_81753983047493 IMG_81679500890595 IMG_81676065482418 winter-dream-3

 

admin