ČAROBNI DAN

Včeraj, na zadnjo počitniško nedeljo, je v Arboretumu Volčji Potok potekal Čarobni dan, ki je narisal nasmehe skoraj 20 tisočim obiskovalcem iz vse Slovenije. S soncem obsijan dan v Arboretumu Volčji potok s številnimi delavnicami, pevskimi ter plesnimi nastopi, je na Čarobni dan privabil številne slovenske družine.

Čarobni dan je znova upravičil pričakovanja tako najmlajših kot njihovih staršev, saj so na zelenicah Arboretuma našli vse, kar potrebujejo za kvalitetno družinsko preživljanje skupnega časa. Sprva so sivi oblaki nakazovali na deževen dan, a je sonce posijalo ravno ko je bil čas za otvoritev Čarobnega dne in tako sijalo skozi ves dan.

čarobni-dan1

čarobni-dan

Poslanstvo Čarobnega dne je druženje za vse družine; v lepem, naravnem ambientu s pestrim programom.

Čarobni dan v Arboretumu je tako včeraj več kot uspel. Dogajalo se je že od dopoldanskih ur, in sicer z nastopi številnih glasbenikov, glasbenih in plesnih skupin, mažoretk, harmonikarskega orkestra … Skozi ves dan so se odvijale številne športne, glasbene, ustvarjalne, poučne in plesne delavnice, na katerih so otroci lahko sodelovali na nagradnih igrah, preizkusili svoje športne sposobnosti, se polepšali s čisto pravim tatujem ali poslikavo obraza, jahali lipicanca, skakali na napihljivih gradovih, peli, plesali in se neizmerno zabavali.

Čarobni oder so zavzeli številni nastopajoči, od malo manj poznanih in bodočih potencialnih pevskih zvezd do pevk in pevcev, ki jih je poznal vsak obiskovalec. Med drugimi so zapele tudi Kataya, Zala Ribič Djurić, Nika Zorjan, Rebeka Dremelj, Alya, Nuša Derenda, Alenka Gotar … tudi plesalo se je z različnimi plesnimi skupinami in se zavrtelo na harmonike, katerih mehe so vlekli člani poznanega Ansambla Pustotnik.

ČAROBNI-DAN

Upihnili pa smo tudi svečke za rojstni dan Čarobnega dneva, ki je samo na tem mestu potekal že petič in bo tudi v prihodnje poskrbel za vseslovenske družinske zabave. Glavna organizatorka Čarobnega dne in direktorica podjetja Netvizija Barbara Novak je povedala: “V parku Arboretuma Volčji Potok se je naslikal pravi družinski praznik. Čarobni dan je bil res čaroben! Čarobna pa je bila tudi številka obiskovalcev, ki se je zabavala na že 15. Čarobnem dnevu.” V slavnostno torto sta zarezala organizatorka Čarobnega dne Barbara Novak, Netvizija in Marjan Šarec, župan Kamnika.

čarobni-dan3

Fotografije: Žare Modlic

admin