ČEVLJARSKI POP-ART

Tudi trendi v oblikovanju čevljev se vračajo v preteklost in se spretno spajajo s sedanjostjo. Letošnje leto moške linije zaznamujejo diskretna črna in bela ter njeni odtenki, ki se včasih združijo s toplo rjavo barvo. Debelejši podplat je nujen, lesk obuvala pa izberete sami. Trend pop-arta je opazen, med drugim je navdihnil tudi priznanega oblikovalca čevljev, Marca Lagano.

Kolekcijo čevljev Pop-art je oblikoval priznani modni oblikovalec Marco Lagana, ki pravi, da je z oblikovanjem njenih kosov dosegel ravno to, kar je smisel pop in umetniškega ustvarjanja. Popularna in nosljiva kolekcija razkriva paleto detajlov, ki so plod unikatnega in ročnega dela, izbira materialov pa dodaja izdelkom še večjo vrednost.

čevlji-Ganci-voomčevlji-voomčevlji-1

Oblikovalec je tokrat izbral mirnejše barve. Beli in črni se pridružujejo njuni odtenki, celotno obuvalo pa poživijo odtenki rjavih barv. Čevlji se tako lahko kombinirajo z različnimi kosi oblačil in stili oblačenja.

čevlji-ghiaccio-voom-1čevlji-3 čevlji-rete-voom čevlji-Sacchetto-voom čevlji-Vaschette-voom čevlji-Vaschette-voom-1 Vaschette-voom-2

admin