DUŠA ŠKORPIJONA V NOVI KOLEKCIJI IN SPLETNI TRGOVINI

Končno je luč sveta ugledala prva kolekcija znamke VOOM z imenom ‘Scorpio(n) Soul’, premierno predstavljena na modni reviji VOOM Fashion Show 15 na Gospodarskem razstavišču. Inspiracijo išče v kompleksni duši škorpijona, odkriva njegovo čistost, inteligenco, neuničljivost in se hkrati bori s temačnimi silami njegove narave. V ospredje postavlja željo po nasprotovanju in drugačnosti. Z današnjim dnem pa je VOOM družina bogatejša še za enega člana, to je naša spletna trgovina VOOM Online Shop.

Nova kolekcija Scorpio(n) Soul by VOOM temelji na nosljivih športnih, modnih kosih za ženske in moške, ki jih odlikuje unikaten dizajn, umetniški potiski ter ostali kvalitetni in aktualni izdelki poulične mode. Večino le-teh že lahko najdete v novi spletni trgovini shop.voom.si po izjemno dostopnih cenah.

Kolekcija na modni pisti

Kolekcijo je zasnoval idejni vodja Simon Cirkulan ter vanjo vključil svoje umetniške fotografije mnogočlenarjev, kot so škorpijoni, ptičji pajki, orjaški ščurki in orjaške železne kačice in iz njih v sodelovanju z grafično oblikovalko Matejo Delač oblikoval unikatne potiske, k sodelovanju pri celotni kolekciji pa povabil številne oblikovalce oblačil in modnih dodatkov, Špelo Nebec, ki je kolekciji dodala linijo rut, torb in nahrbtnikov, Vasjo Lasiča z njegovimi unikatnimi unisex kosi oblačil, med katerimi najdemo predvsem modne hlače v črni in beli z različno teksturo blaga, NK knitwear z ročno pletenimi kapicami, znamko NEON Rabbit, ki poulično modo nadgradi z avantgardo, športno spodnje perilo MILAKRASNA, FJ-produkte lesenih očal, ki poskrbijo za zaščiten in moden pogled v svet, BOOpacks pa dodaja piko na i z nepogrešljivimi nahrbtniki in torbami.

letak-voom-shop

“Skrbimo in zavzemamo se za etično modo in proizvodnjo oblačil, trajnostni razvoj, pravično trgovino oblačil in modnih dodatkov ter uporabo okolju prijaznih materialov. Vse VOOM kolekcije podpirajo slovenske modne oblikovalce in umetnike. Podpiramo unikatno, ročno delo, umetniške potiske in hkrati domačo, nemasovno proizvodnjo. S stilom sledimo trendom in vanj vključujemo motive narave. Intenzivno se zavzemamo za varovanje narave z ozaveščanjem in podporo izobraževalnih programov in projektov, v katere so vključene ogrožene živalske vrste, ki živijo v Sloveniji. Linija ‘Wolf Soul’ podpira izobraževalno-informativno kampanjo Ohranimo slovenskega volka. Del prihodka od prodaje bo tako namenjeno dejavnostim izobraževanja na področju naravovarstva pri nas. Linija Scorpio(n) Soul z motivi mnogočlenarjev, kot so škorpijoni, pajki, stonoge in žuželke, podpira in delno financira nakup hrane in opreme za zavržene eksotične živali v Bioparku Lipovec”

Ob odprtju trgovine in prazničnem času smo pripravili prav posebne pakete v posebni ponudbi nove in prve kolekcije Scorpio(n) Soul by VOOM. Za več informacij in naročila smo na voljo na e-mail naslovu: narocila@voom.si. Vabljeni k obisku.

VOOMshop-banner-new

admin