FRED PERRY PONOVNO V SODELOVANJU Z RAFOM SIMONSOM

Sadove popularne ulične subkulture je ponovno obrodilo sodelovanje modnega oblikovalca Rafa Simonsa s priznano blagovno znamko Fred Perry. Kampanjo za letošnjo jesen je posnel fotograf Pierre Debusscherre na belgijskem hipodromu Hippodrome de Boitsfort, uglajene stylinge pa je uskladil Robbie Spencer.

Kolekcija Fred Perry by Raf Simons za jesen 2013 temelji na umirjenih barvah, kjer v kombinaciji s črno in belo prevladuje predvsem hladna modra paleta barv v kontrastu s toplimi rdečimi toni. Osnutek kolekcije v športnem slogu so preveliki kroji, oziroma tako imenovani “oversize” kosi, ki so hit mode oblačenja že kar nekaj sezon.

FredPerry10

Srajce in klasični ovratniki, zapeti do vratu so pri kolekciji neizogibni in lepo dopolnjujejo jakne, puloverje ali plašče ter ustvarjajo plastovito strukturo. Razgibanost dajejo črte z vpadljivimi kontrasti ter našitki in potiski znamke Fred Perry.

Kampanjo zaključuje še specifičen izbor bledoličnih modelov, kjer so štrleči uhlji, velike ustnice ter značilne pričeske zelo zaželjeni.

FredPerry3

 

 

Fotografije: Pierre Debusscherre

Simon Cirkulan

 

admin