HLADNO, KOVINSKO, NARAVNO

Če se še niste odločili, kakšne nohte oblikovati vse do letošnje zime, vam ponujamo nekaj uporabnih nasvetov in trendov barv ter oblikovanja nohtov jeseni 2014. Letnemu času primerno bi tako pričakovali tople, jesenske barve narave, vendar pa to sezono vse to v svetu urejenih nohtov ne velja.

Barve

Tokrat prevladujejo kovinski odtenki, modra barva ter naraven izgled z dodatkom bleščic. Pozabimo na tople barve, izberimo raje hladne in kovinske odtenke, ki se prilegajo aktualnim barvnim trendom oblačil.

trendi-jesen2014-1

trendi-jesen2014-2

Oblika

Poleg barve nohtov je zelo pomembna oblika. Trenutno v ospredje prihaja oblika mandlja, ki se vrača iz preteklosti, ter deluje naravno in ženstveno.

trendi-jesen2014-5

Začita nohta

V svetu nohtov je postalo zelo popularno lakiranje naravnih nohtov s permanentnim lakom. Ker pa ne drži, da takšno lakiranje ne izsuši in ne poškoduje nohtov, so v Ameriki našli rešitev in na tržišče lansirali edinstven IBX sistem. To je naraven učvrstitveni sistem za nohte, ki deluje v smeri od znotraj navzven. Nanaša se na površino nohta, na nohtu se ne opazi in se lahko uporablja pod vsemi vrstami permanentnih lakov.

urejeni nohti-ibx sistem-2

Prav tako je primeren na učvrstitev naravnih nohtov, da zrastejo dolgi. Odičen je za popravilo nohtov, ki se cepijo, so krhki in mehki ter pri nohtih, ki se plastijo. Izredno priporočljiv za vse, ki so veliko v vodi. IBX je izključno profesionalni proizvod, ki ga najdete v kozmetičnih in frizerskih salonih.
trendi-jesen2014

trendi-jesen2014-4

trendi-jesen2014-3

 Fotografije: Imaxtree, Monique Studio

Mirjam Solar

admin