JAMIE DORNAN PONOVNO V VLOGI BOGATEGA IN POSTAVNEGA POSLOVNEŽA

Jamie Dornan je uspešen, postaven in bogat poslovnež, katerega svet se zamaje, ko spozna mlado in simpatično študentko … Čeprav na prvi pogled zveni znano, ne opisujemo senzacije Petdeset odtenkov sive, temveč zgodbo romantične drame Let domov, ki jo je Jamie posnel, še preden se je svetovni javnosti predstavil v vlogi skrivnostnega gospoda Greya. Gre za parabolo o ljubezni priznanega belgijskega režiserja, ki brez nepotrebnega dramatiziranja razkriva pomembno lekcijo o tem, kaj dejansko šteje v življenju.

Priznani belgijski režiser Dominique Deruddere se med drugim lahko pohvali z nominacijo za oskarja za najboljši tuji film, osvojeno nagrado občinstva zlati kolut na 12. festivalu Liffe (Pet minut slave) ter sodelovanjem z zvezdnikom Jamiejem Dornanom, za katerega se rad pošali, da mu je film Let domov služil kot zibelka za uspeh. Sicer pa Dominique slovi po ustvarjanju z lastnim pečatom, kar uspeva le redkim pogumnim režiserjem. Prinaša nam svetove, v katerih so zgodbe dokaj enostavne, njihove življenjske lekcije pa izjemno velike in pomembne. Njegovi protagonisti so obnašajo preprosto, brez nepotrebnega dramatiziranja, vsa njihova dejanja pa se vršijo v duhu odkrivanja teh lekcij.

In slednje velja tudi za romantično dramo Let domov (Flying home), ki v naše kinodvorane prihaja 9. aprila 2015.

Gospod Grey oziroma Jamie Dornan kot ambiciozen poslovnež Colin

O zgodbi

Colin je ambiciozen ameriški poslovnež brez milosti, ki živi le za svoje delo. Vedno je na lovu za novimi posli, kar ga pripelje do bogatega arabskega šejka, povsem obsedenega s tekmami športnih golobov. Da bi pridobil njegovo zaupanje, obljubi, da mu bo priskrbel šampionskega goloba, katerega lastnik vseskozi vztrajno zavrača vse šejkove ponudbe za nakup.

Odpravi se v Flandrijo, kjer se izdaja za učitelja, ki išče grob svojega pradedka, ubitega v prvi svetovni vojni. Pod to pretvezo se spoprijatelji s trmastim golobovim lastnikom Josom in njegovo lepo vnukinjo Isabelle. Colin, ki sicer nikoli ne zaide iz začrtane poti, se kmalu zave, da je zadana naloga veliko težja, kot je sprva mislil. Začne se namreč spraševati, kaj v življenju zares šteje – poslovni uspeh ali ljubezen. Kako se bo odločil, ko bo resnica o njegovih namerah razkrita?

Oglejte si napovednik:

let-domov-napovednik

Jamie Dornan se bo zaradi čustev do simpatične Isabelle znašel na razpotjuJan Decleir kot trmasti lastnik šampionskega golobaJamie DornanDa bi pridobil zaupanje bogatega šejka se Colin odpravi v Flandrijo

Igralska zasedba: Jamie Dornan, Charlotte De Bruyne, Jan Decleir, Viviane De Muynck, Josse De Pauw

Režija in scenarij: Dominique Deruddere

Producenta: Ludo Poppe in Dominique Deruddere

Izvršni producenti: Meg Thomson, Philipp Steffens, Cotty Chub, Pieter Van Huyck, Kris Spaepen

LET DOMOV je parabola o ljubezni, v kateri ponovno navdušuje Jamie Dornan

admin