JOGA V PARKU TABOR

Poleg številnih prireditev in ostalih dogajanj v ljubljanskem parku Tabor, pod okriljem Kulturne četrti Tabor, so organizatorji pestrega dogajanja poskrbeli še za ljubitelje duhovnega načina življenja in joge.

Skozi celotno poletje ter jesen, vse do hladnih večerov, se kar dvakrat tedensko v parku Tabor združujejo ljubitelji joge, starodavne hindujske veščine za pomiritev duha in telesa. Pod vodstvom izkušene učiteljice Marjane Šane Velkovrh se izvajajo številne asane, ki jih odlična jogijka kombinira z meditacijo ter vajami ZEN in tudi s kallanetiko, ki poskrbi za lepšo držo in zdrav skelet.

Za vse, ki so bolj naklonjeni vadbi joge v intimnem, zaprtem prostoru v manjši skupini, pa v galeriji Fine Art Visconti prirejajo dneve odprtih vrat skozi celoten september. Poleg vadbe joge si lahko izberete vadbo kallanetike, ZEN vaje ali pilates.

Več informacij o vadbi na prostem v parku Tabor najdete na spletni strani Kulturne četrti tabor ali na njihovi Facebook strani, informacije o dnevih odprtih vrat v galeriji Fine Art Visconti pa na spodni povezavi:

http://www.facebook.com/events/398435366877183/

S. C.

 

admin