KAJ POVEDO ČEVLJI O OSEBI?

Ste se že kdaj zalotili, da osebo premerite od nog do glave, še posebej pa ste pozorni na čevlje? Zagotovo! Čevlji so tisti del garderobe, ki danes poleg funkcionalnosti igrajo pomembno vlogo pri izražanju osebnostnega sloga ter tudi osebnosti. Predstavljamo vam nekaj različnih ženskih čevljev za pomlad in poletje ali posebne priložnosti, ki veliko povedo o osebi, ki te čevlje nosi. Moški, bodite pozorni na čevlje!

Visoke pete

Ste duša vsake zabave. Veste kako privleči pozornost nase  in biti seksi. Nekateri mislijo, da ste plitki in razvajeni, ampak to je samo zato, ker vam zavidajo.

Balerinke

Ste sladko in zanesljivo dekle. Punce, ki preferirajo nizke pete, so ponavadi prijazne in obzirne.  Ker zraven moških niste vrtoglavo visoki, se zato le ti počutijo bolj “mačo” in vas želijo zaščititi.

Enobarvni nizki čevlji

Klasična lepotica. Manj je nepotrebnih komplikacij, bolje je za vas. Živite enostavno življenje , ki je popolnoma pod vašo kontrolo.

Barve in vzorci

Z vami ni nikoli dolgočasno.  Žive barve so znak, da ste samozavestni, seksi in vsestranski. Ne skrbi vas za mnenja drugih.

Odprti prsti

Ste moderni in elegantni, vendar ne preveč drzni – ste previdni.

Polna peta

V odnosih najbolj cenite zaupanje in zanesljivost. Stvari poveste naravnost in ljubite moč.

Trendi sandale

Stil ne boste pustile doma samo zato, da vas noge ne bolijo. Rade ste trendi, vendar ne pod vsako ceno.

Dalia Divović

admin