KAKO IZBRATI TORBO LETOŠNJE SEZONE?

To, da je torba pomemben in trendi modni dodatek, ni potrebno posebej pudarjati. Verjetno pa ste v dilemi, katero velikost, obliko in barvo izbrati. Zaupali vam bomo nekaj nasvetov, kako izbrati primerno torbo zanjo in zanj.

Prikupne in šik torbice so namenjene shranjevanju manjših ter najbolj pomembnih stvari in hkrati nadomeščajo denarnico. Njihov učinek je velik, če izberemo vpadljivo barvo. letošnjo jesen in zimo tako ne smemo pozabiti na rdečo, bež in modro. Če izberemo manj vpadljivo barvo, vizualni učinek dodajo neti ali potiski.

Milano str F13 210 Milano str F13 115

Črna barva torbic je večna. Lahko jo kombinirate pri večini stvari, še posebno z močnimi barvami vaših oblačil. da ne ostanemo preveč klasični, izberemo torbico, s priljubljenimi neti, ki se to sezono nameščajo predvsem na dolgočasne površine. Včasih nam to ni dovolj, zato torbici oblikovalci našijejo še resice, predvsem na spodnje in stranske robove. Tudi resice na torbici delujejo nekoliko punk in moderno.

Milano str F13 032B Milano m str F13 157

Ko smo v dilemi, ali izbrati veliko ali malo, lahko v tistem trenutku pomislimo na funkcionalnost dodatka. Če seboj radi nosimo ogromno priročnih stvari, potem izberemo večjo dimenzijo torbe. Letos so med večjimi torbami priljubljene torbe v obliki sploščenega kvadra. Priljubljeni vzorci na teh torbah so živalski vzorci, rože ali art vzorci. Takšne oblike delujejo tudi bolj strogo in elegantno.

Milano str F13 015

Tudi na spodnji fotografiji opazimo torbo kvadraste oblike, ki jo nadgrajujejo resice. Torba bi se v drugačnem stylingu morda izgubila, tukaj pa celoten videz ter pozornost na torbo usmerijo rokavice. Včasih lahko to funkcijo prevzame nakit ali živahno pobarvani nohti.

Milano str F13 003

Torb letos ne obešamo na ramena, pač pa jih nosimo v roki na štiri različne načine. Držimo jih lahko za en ročaj, dva ročaja, jih stisnemo ob pas, če torba ročajev nima ali pa najše dimenzije preprosto držimo v roki.

Milano m str F13 075

Tudi v moški modi najdemo pestro paleto torb. Tukaj pa govorimo le o torbah, ki v ospredje poleg videza postavljajo tudi funkcionalnost. Moške torbe niso tako zelo pisane. Barvni toni se gibljejo vse od peščenih barv kot so siva, rumena, rjava vse do večne in priljubljene črnini.

Milano m str F13 143 Milano m str F13 138 Milano m str F13 055 Milano m str F13 090

Fotogarfije: Imaxtree

S. C.

admin