“KASTINGI SO ZAME RUTINA”

Vedran je 23 letni model, ki prihaja iz Zagreba. Z modo se je začel ukvarjati v srednji šoli, posnel je namreč številne editoriale, hodil na modnih revijah, postal obraz za kampanjo nakita, bil igralec v glasbenem videu, v oktobru pa postal model modne zgodbe Vampire infinity III.

 

Če bi moral izbirati med modnimi oblikovalci, bi med mednarodno uveljavljenimi vsekakor izbral Damirja Domo, na Hrvaškem Tomislava Bahorića, Stjepana Čuko ter Elfs, v Nemčiji sta mi pri srcu Julia&Ben, v Sloveniji pa Blaž Čuk.

 

“Svoje življenje sem posvetil modi. Po srednji šoli sem se namreč vpisal še na zasebno fakulteto oblikovanja.” Pravi Vedran, ki drugače živi v tudi v Nemčiji. Služba modela ga večkrat odnese še v druge države, predvsem v Italijo, kjer ima svojo agencijo Beatrice, zato ni čudno, da obvlada kar štiri tuje jezike.

 

Zakaj si se prijavil na izbor Vampire infinity III – Monster edition in kakšna je bila tvoja snemalna izkušnja?

Na izbor sem se prijavil rutinsko, kot na vsako drugo avdicijo v mojem življenju modela. Izkušnja je bila zabavna, predvsem zaradi zabavne ekipe. Tudi med snemanjem je bilo vzdušje zelo sproščeno, ne stresno …

 

Fotografije: Tanja Zrinski, Antonio Per

S. C.

admin