KATERO PRIČESKO IZBRATI V LETOŠNJEM LETU?

Tudi močnejši spol ima večkrat težave pri odločanju, katero pričesko izbrati. Trendov v letu 2014 je ogromno, tako si boste brez težav izbrali pričesko, ki ustreza vašemu slogu ter tipu glave. Predstavljamo vam nekaj modnih rešitev letošnjega leta.

Dolžina, voluminoznost in valovitost so trije pridevniki, ki opisujejo spodnje pričeske. Izgledajo zelo preproste in nekoliko neurejene, vendar pa je za takšno pričesko potrebno kar nekaj časa oblikovanja želene strukture pred ogledalom še posebno, če so vaši lasje mehki ali tanki. Najbolje si jo učvrstimo s sušilcem za lase, pomagamo pa si z glavnikom ter navijalkami. Lahko izberemo tudi lak za lase, ki pa lahko ob pretirani uporabi poškoduje lase. Spodnje pričeske zaznamuje tudi značilna oblika. Lasje zgoraj so daljši, ob strani pa se lahko močno ali le nekoliko skrajšajo. Največji efekt doživijo počesani nazaj ali na eno stran.

trendi moških pričesk 2014trendi moških pričesk 2014-1

Tudi tukaj velja pravilo daljših las na vrhu glave ter prikrajšanih ob strani. Pričeske na spodnji fotografiji so nekoliko bolj navidez urejene, silhuete so stroge. Rockabilly slog je v zadnjih letih pustil močan vtis tudi v oblikovanju pričesk. Tukaj poleg laka za lase izberemo še vosek ali gel za učvrstitev las. Mnogokrat se uporabi takšen, ki prišeski daje še poseben lesk.

trendi moških pričesk 2014-3

Modni svet prav tako narekuje trende pričesk, kjer prevladujeta predvsem dve skrajnosti; popolnoma urejena z ravnimi linijami, katere se prilegajo obliki glave, ali pa so urejene z močnim gelom, ter popolna neurejenost, ki daje vtis pravkar zbujenega in zmedenega fanta. Pričesko dopolnjujejo še brki in brada, lahko pa se odločimo za popolnoma gladko kožo na obrazu.

Dior Homme 2014-pomladpoletje

In po kakšnih pričeskah posegajo slavni? Tudi tukaj je zgodba enaka. Prav te osebnosti so namreč tiste, ki navdihujejo množice, kako se ostriči in oblikovati lase. Ne glede na vse trende si vedno izberite to, kar vam je všeč in vam najbolj pristaja. Navsezadnje smo še vedno unikati, ki lahko svojo unikatnost izražamo tudi skozi obliko in barvo pričeske.

trendi moških pričesk 2014-2

S. C.

admin