KAVITACIJA IN LIMFNA DRENAŽA

Kavitacija in limfna drenaža sta neagresivna postopka pri vzpostavljanju normalnega razmerja podkožnega tkiva ter limfnega sistema. Slednji je pomemben za regeneracijo tkiv in organov ter razstrupljanje telesa. VOOM v sodelovanju z lepotnim studijem Kliše podarja bon za trikratni obisk kavitacije in limfne drenaže.

Kavitacija

Beseda kavitacija deluje kar malo agresivno, vendar pa je kavitacija proces, kjer pride do sesedanja mehurčkov, katerih nastanek sproži ultrazvočno polje. Pri tem se sproščata toplota in tlak, ki razbije povečano maščobno tkivo v podkožju. Pri tem ostala tkiva, kot so mišice, živci, žile ter koža, ostanejo nedotaknjena. Membrane maščobnih celic pa so tanke in zato hitro počijo.

Vseeno pa moramo biti pri posegu previdni, saj obstaja možnost manjših stranskih učinkov kot so začasna rdečina, slabost, povečana žeja. Kavitacija se odsvetuje pri bolnikih z okvaro jeter, srca ali ožilja, ljudeh z epilepsijo ter nosečnicah.

 

Limfna drenaža

Limfna drenaža je ročna metoda stimuliranja limfnega žilnega sistema, ki jo je leta 1930 razvil dr. Vodder. Pri tem se telesna tekočina, ki ji pravimo limfa steka v glavne limfne vozle. Stekanje limfe stimulira zrak pod točno določenim tlakom. Limfna drenaža je primerna predvsem za preprečevanje nastajanja celulita, težav s krčnimi žilami ter izločanje strupenih snovi ter odvečne vode iz telesa.

 

Podarjamo darilni bon

VOOM in lepotni studio Kliše podarjata darilni bon za trikratni obisk kavitacije in limfne drenaže, kaj morate storiti?

1. Všečkajte spletno stran VOOM na Facebooku

2. Všečkajte fotografijo 

3. Delite fotografijo VOOM evolucija mode in trendov in nam v komentarju sporočite, da ste to naredili.

 

 

admin