KEIRA KNIGHTLEY ZA NASMEJANE OBRAZE

Izjemna Keira Knightley, modna ikona in filmska zvezda s trdnimi stališči, ki smo jo lahko občudovali v številnih filmskih uspešnicah ter kampanjah modnih hiš, v teh dneh skrbi še za dobro voljo in nasmejane obraze v romantični komediji Večna najstnica, tudi v slovenskih kinematografih. VOOM  in Karantanija Cinemas podarjata dve vstopnici za ogled zabavne in grenko-sladke življenjske zgodbe.

V romantični komediji Večna najstnica bomo spoznali Megan, visoko izobraženo in brezposelno osemindvajsetletnico, ki jo muči kriza prvega četrtletja njenega življenja. Čeprav je maturirala že pred desetletjem, nima niti obetov kariere niti volje, da bi sploh razmišljala o prihodnosti. Povsem brezbrižno zaostaja za prijatelji, ki drug za drugim osvajajo mejnike odraslosti – služba, poroka, otroci … Ko jo ob snubitvi dolgoletnega partnerja zagrabi panika, si vzame premor od odraslega življenja ter poišče zavetje pri svoji novi najstniški prijateljici Anniki.

Keira Knightley kot VEČNA NAJSTNICA

“Povedala ti bom dve stvari, ki sta mi postali jasni po srednji šoli. Prva je, da ti večina matematike, za katero ti sveto zatrjujejo, da jo nujno potrebuješ v življenju, ne bo koristila. Nikoli ne boš izračunavala krivulj. Nikoli ti ne bo treba vedeti, kateri liki imajo več kot osem preklemanskih stranic!

Drugo pa sem spoznala šele nedavno. Ne odlašaj in ne odrivaj svojih želja zaradi neke namišljene prihodnosti. Stisni zobe in poslušaj svoj šesti čut.”

-Megan

Oglejte si napovednik:

Leggies - Večna najstnicaNagradna igra

Osvojite dve brezplačni vstopnici za ogled romantične komedije Večna najstnica v vaši najbližji kino dvorani (Cineplexx, Kolosej). In kako si jih priborite? V komentar povezave filma Večna najstnica na naši Facebook strani pravilno odgovorite na nagradni izziv. Med vsemi pravilnimi odgovori pa bomo tako izžrebali dobitnika dveh vstopnic. Nagradna igra traja do četrtka, 11.12.2014 do 24.00 ure.

Nagradni izziv: Naštejte vsaj tri filme, v katerih je zaigrala priljubljena igralka Keira Knightley, glavna igralka filma Večna najstnica.

Medtem ko njeni prijatelji doživljajo življenjske prelomnice, Megan stoji na mrtvi točki Romantična komedija VEČNA NAJSTNICA

admin