KRALJICA POPA PONOVNO V MODNI KAMPANJI

Modna hiša Versace je v kampanjo pomladi in poletja 2015 omrežila legendarno pop ikono Madonno. 56-letna pevka je tokrat v Versace kosih ponovno pozirala popularnemu fotografskemu tandemu Mert & Marcus.

Kraljica popa se letos pripravlja na ponovni preboj na svetovno glasbeno sceno z novim albumom, ljubitelje mode pa je že navdušila v novi kampanji modne hiše Versace. “Madonna je ena izmed resničnih ikon znamke Versace. Počaščena sem, da je moja prijateljica ter ena izmed najvplivnejših umetnic današnjega časa obraz Versace kampanje za pomlad in poletje 2015.” Je ob lansiranju novice javnosti sporočila velesila modne hiše Versace, Donatella Versace.

Madonna-Versace-voom

Umetniške fotografije v črno-beli verziji je ekipa posnela v New Yorku. Madonna je tudi tokrat sodelovala z mojstroma modne in umetniške fotografije, Mertom Alasom in Marcusom Piggottom.

V svoji karieri je Madonna svoje ime in obraz posodila še ostalim modnim hišam kot sta Louis Vuitton in Dolce & Gabbana. Na glasbenem področju pa je leta 2012 je Madonna posnela svoj zadnji, ter že dvanajsti studijski album MDNA, ki ga je okronala s svetovno turnejo. Tudi v letošnjem letu obljublja novosti, ob koncu lanskega leta je namreč napovedala že nov glasbeni projekt.

Madonna-Versace-voom-2 Madonna-Versace-voom-1

admin