KRATKI ODLOMKI IZ VROČE FILMSKE USPEŠNICE LETOŠNJEGA LETA

Prodanih že preko 2,75 milijona vstopnic po vsem svetu, evforija pa še ne pojenja. Bo film Petdeset odtenkov sive podrl rekorde gledanosti? Ali bo padel tudi nov slovenski rekord v prodaji vstopnic na prvi dan predvajanja?

Svetovni fenomen Petdeset odtenkov sive nadaljuje s svojim pohodom rušenja rekordov tudi pri predprodaji vstopnic. Čeprav film na redne sporede povečini prihaja 12. ali 13. februarja, je bilo na skupno 39 tržiščih do sedaj prodanih že preko 2,75 milijona vstopnic! Na prvem mestu vodi Nemčija, kjer so prodali že več kot 450.000 vstopnic.

Sicer pa tudi pri nas za nakup vstopnic vlada neizmerno zanimanje, saj tako iz slovenskih kinematografov poročajo o številnih razprodanih dvoranah. V tem trenutku je širom Slovenije odprtih že 24 dvoran, v katerih se bodo v noči iz srede na četrtek, 12. februarja, minuto čez polnoč odvile premierne projekcije za najbolj neučakane. Kot kaže, bo film najverjetneje podrl slovenski rekord v številu prodanih vstopnic na prvi dan predvajanja.

petdeset-odtenov-sive-voom

Da bomo lažje počakali do naslednjega tedna, ko bo na velikem platnu zaživela najbolj erotična zgodba stoletja, bodo poskrbeli kratki odlomki iz filma, ki že žanjejo veliko navdušenje na družbenih omrežjih:

Christian Grey in Anastasia Steele

Težko pričakovana filmska upodobitev erotične knjižne uspešnice prihaja na veliko platno naslednji teden, in sicer:

  • EKSKLUZIVNA SLOVENSKA PREDPREMIERA se bo pod pokroviteljstvom znamke Audi odvila 11. februarja v večernih urah v ljubljanski Operi, ki bo prvič v svoji zgodovini gostila filmsko predpremiero.
  • POLNOČNE PREMIERE se bodo v noči iz srede, 11. februarja, na četrtek, 12. februarja, odvile minuto čez polnoč v vseh Kolosej in Cineplexx kinematografih. Številne dvorane so razprodane, odpirajo se nove, da zadostijo povpraševanju.
  • POSEBNE VALENTINOVE PREDSTAVE se bodo odvile na praznik ljubezni odvile na vseh Cineplexx lokacijah ter v ljubljanskem in mariborskem Koloseju. Številne dvorane so razprodane, odpirajo se nove, da zadostijo povpraševanju.

Več o filmu: http://voom.si/petdeset-odtenkov-sive-podira-rekorde/

Svetovni fenomen Petdeset odtenkov sive nadaljuje s svojim pohodom rušenja rekordov tudi pri predprodaji vstopnic

admin