KRILO ČEZ HLAČE ZA MRZLE ZIMSKE DNI

Zima bo mrzla in vsi vemo, da nas debela oblačila ne ogrejejo toliko, kot nas ogreje oblačenje v plasteh. Letos je plastenje nekoliko drugačno kot prejšnja leta.

Klasično plastenje nad pasom je zamenjalo plastenje oblačil po celotni dolžini telesa. Oprava je po višini telesa tako razdeljena v štiri plasti: od vratu do pod prsi ali do pasu, od tam do sredine stegen, od sredine stegen do sredine goleni in od tam do gležnjev. Kombiniramo lahko celo hlače s krili in oblekami, kombinacija, zaradi katere bi nas še lansko leto poslali na stilsko preobrazbo. Oglejte si, kako so plastile uveljavljene modne znamke in kaj vam je VOOM pripravil za mrzle zimske dni.

Pri Chanel smo opazili plastenje istih materialov ali barv.

Prada nam je postregla s plastenjem geometrijskih vzorcev in kontrastnih barv.

Pri Louisu Vuittonu so plastili oblačila enakih ali kontrastnih barv in struktur.  Podobno kot pri Pradi so tudi pri njih obveljali geometrijski vzorci, ki so letos zelo priljubljeni.

Marc Jacobs pa je bil eden redkih, ki je pri plastenju uporabil tudi bolero jakne.

Fotografije: Imaxtree

Za lažji ogled fotografij pritisnite gumb Go FullScrean.

Če vas skrbi, da kombinacija plasti ne bo videti dobro, ustvarite plasti iz istega materiala in barve. Če pa ste med pogumnejšimi in radi skočite v bolj avanturistične modne vode, potem za vas ni meja. Kombinacije lahko ustvarite iz različnih materialov, barv ali vzorcev. Če zelite ustvariti vitkejšo postavo, izberite kombinacijo hlač temnejše barve, čez njih nadenite obleko iste barve in na koncu na pol odpeto srajčno obleko svetlejše ali kontrastne barve. Načinov plastenja je nedvomno veliko. Najbolje od vsega pa je to, da  pri plastenju lahko uporabite tudi oblačila iz vaše poletne garderobe.

Maja Milovanović

admin