LAHKOTNO, ELEGANTNO IN SOFISTICIRANO – TRENDI NAKIT 2015

Zagotovo je želja vsake ženske nositi nakit, ki je preprost, a hkrati učinkovit pri nošenju. Takšen efekt lahko dosežete z nakitom, oblikovanim z različnimi surovinami, kjer se kombinacija preprostih a pristnih materialov spoji v harmoničen izdelek. Lahkotno, elegantno in sofisticirano so trije pridevniki, ki opisujejo kolekcijo nakita Valentine Brugnatelli za letošnjo pomlad in poletje.

Odo nakita brezčasni ameriški urbani eleganci predstavlja kolekcija nakita Valentine Brugnatelli, navdihnjena s poletnim utripom sončne Floride. Kolekcija je preprosta a sofisticirana, primerna za vse priložnosti. Nakit in njegovi detajli, narejeni iz prestižnih materialov, kot je lupina morskega ušesa, ki sije v modro-zelenih in roza odtenkih, pridejo do izraza v večplastnem nošenju, uporabite pa ga vsak dan in z njim nadgradite lahkotno eleganco.

1413370767_VALENTINABRUGNATELLI020 VALENTINA BRUGNATELLI-voom

Oblikovalka v mnogih kosih z ostalimi materiali kombinira še trenutno zelo aktualno in trendi pleksi steklo, ki s svojim minimalističnim videzom poudari bistvo ostalih materialov, ki skupaj delujejo zelo harmonično. Preprosto in učinkovito.

VALENTINA BRUGNATELLI-voom-1
1413370745_VALENTINABRUGNATELLI010 VALENTINA BRUGNATELLI-voom-4

Druga stran kolekcije deluje prav tako preprosto in poletno s kristali, ki s svojimi grafikami in večplastnostjo spominjajo na arhitekturo Miamija. Še posebno barvni kristali kolekciji dajejo topel, spomladansko-poletni pridih.

VALENTINA BRUGNATELLI-voom-3 VALENTINA BRUGNATELLI-voom-21413370759_VALENTINABRUGNATELLI012

 

admin