LEGENDA O TARZANU

Prihodnje poletje se bo na velika filmska platna ponovno vrnila legenda. Tokrat v svoji divji obliki in izjemni moči, ki je v sodobnem moškem že skoraj ugasnila. S popolnoma novim pogledom na popularno filmsko klasiko in odlično igralsko zasedbo. Ime ji je Tarzan.

Pred nedavnim so v javnost lansirali prvi in uradni napovednik velike filmske pustolovščine ‘Legenda o Tarzanu’ (‘Legend of Tarzan’). Glavni lik Tarzana bo upodobil Aleksander Skarzgård, medtem ko je vloga njegove nežne Jane pripadla igralki Margot Robbie.

legend-of-tarzan-margot-robbie-voom

Film je režiral David Yates, znan predvsem po režiji priljubljenega fantazijskega filma Harry Potter, ki se je pri svojem delu osredotočil na spajanje sodobnih filmskih prijemov in osveženega scenarija s tradicionalno filmsko zgodbo. Tarzan je v zgodbi že zapustil džunglo kot njen sloviti kralj in se z Jane preselil v Anglijo ter se nato vrnil nazaj v Kongo. Glavni igralec Aleksander Skarzgård pravi, da gre pri novi različici zgodbe za popolnoma nov pogled na klasično pripoved, kjer se navidezno ukročen divjak ponovno in postopoma vrača k njegovi divji naravi.

legend-of-tarzan-alexnader-skarsgard-voom

Tudi glavno žensko vlogo si je režiser Yates zamislil drugače. Jane tako v novem filmu ne bo le pasivna Tarzanova partnerka, pač pa močna, odločna, samozavestna, pametna in privlačna moderna ženska, ki zna več kot skrbeti le zase. Na nek način bo legenda postala zgodba o dveh bitjih, ki v razburljivem življenju rešujeta drug drugega.

V filmu bodo poleg glavnih igralcev zaigrala še ostala vidnejša imena: Djimon Hounsou kot načelnik Mbonga, Samuel L. Jackson kot George Washington Williams in Christoph Waltz kot kapitan Leon Rom. Film bo luč sveta ugledal 1. julija 2016.

Oglejte si napovednik:

legend-of-tarzan-alexnader-skarsgard-voom-trailer legend-of-tarzan-flyer-voom

VOOMshop-banner-new

admin