LUCKY BLUE SMITH S SESTRO PYPER V NOVI KAMPANJI PHILIPPA PLEINA

V boju za pozornost in svoj delež na trgu številne modne hiše v javnost lansirajo dodelane modne kampanje za prihajajočo sezono pomladi in poletja 2016. Tudi Philipp Plein cilja na vedno večji krog njegovih oboževalcev, zato je, poleg prodajnih kosov pri ustvarjanju nove kampanje, k sodelovanju povabil legendarnega fotografa Stevena Kleina ter popularne obraze modnega sveta, med katerimi je tudi moški top model Lucky Blue Smith in njegova sestra Pyper.

Nova kolekcija Philippa Pleina za pomlad-poletje 2016 se drži prepoznavnega stila modne znamke; v ospredje še vedno bodejo neti, zakovice, bodice in ustvarjajo sodoben punk v sožitju s kroji, barvami in potiski. Vso surovost umirjajo klasični kroji, namenjeni širšemu krogu kupcev.

Philipp-Plein-ss-16-voom-4

Philipp-Plein-ss-16-voom-5

V kolekciji ne manjka minimalističnih kosov, ki razkrivajo kar nekaj gole kože. Moški boste še vedno lahko izbirali med priljubljenimi oprijetimi hlačami z razparanim videzom, ženske pa boste v svojo garderobo lahko dodale elegantna dolga krila z razporkom. Na mnogih so dodani znameniti simboli znamke in našitki, ki jasno sporočajo bistvo kolekcije. Izbira torb in nahrbtnikov je pestra, seveda v nekoliko temačnem stilu. Med očali pa se kolekciji najbolje podajo očala z velikimi okvirji in barvnimi lečami.

Philipp-Plein-ss-16-voom-6 Philipp-Plein-ss-16-voom-3

Udarno punk-futuristično kolekcijo je posnel kultni fotograf Steven Klein, prvi mož znamke Philipp Plein pa je celoti kolekcije dodal in k sodelovanju povabil popularne obraze modnega sveta;  top model Lucky Blue Smith, Hailey Baldwin, Ajak Deng in Luckyjeva sestra  Pyper America Smith bodo tako zaznamovali sezono priljubljene blagovne znamke, ki je v kratkem času obnorela svet.

Philipp-Plein-ss-16-voom-6 Philipp-Plein-ss-16-voom-2

Preberite še ekskluziven VOOM intervju s Philippom Pleinom: PHILIPP PLEIN – KO ŠTUDIJ PRAVA NADOMESTI MODA

VOOMshop-banner-new

admin