MARTISE S ‘SUPERŽENSKO’ OSVAJA MODNO TRŽIŠČE

MARTISE je blagovna znamka modnih ženskih oblačil, pod katero od leta 2013 ustvarjata mati Urška in hči Martina Marolt. Večletne izkušnje na modnem področju in svež pridih mladostne želje po kreativnem izražanju so bili povod za začetek njunega soustvarjanja. Glavna inspiracija nove kolekciji za letošnjo jesen in zimo je ženska, ki ima močno željo po napredku, da postane najboljša verzija same sebe, hkrati pa zna uživati v danem trenutku, v sedanjosti.

Inspiracija najine nove kolekcije je sodobna ‘superženska’, za katero verjameva, da je v vsaki izmed nas. Želiva, da jo MARTISE oblačila še dodatno podprejo.

MARTISE-2

Pri ustvarjanju kolekcije oblačil za jesen-zimo 2015/16 so oblikovalki navdihnile ambiciozne, drzne in uspešne ženske ter trenutki v življenju, ko smo resnično prisotni. MARTISE oblačila dajejo ženski energijo in poudarijo njeno notranjo moč, oblačila so namenjena ženski, ki je rada opažena in si v življenju drzne iti korak dlje.

Glavni namen blagovne znamke MARTISE je ustvarjati modna, kvalitetna in udobna športno-elegantna oblačila, ki se prilagodijo postavi ženske in poudarijo njeno edinstveno osebnost. Vsak izdelek je narejen po merah stranke in je zaradi tega unikaten.

Tudi mlado blagovno znamka MARTISE boste lahko spoznali na našem modnem dogodku VOOM fashion Show, 3. decembra, ob 19. uri v Paviljonu Gospodarskega razstavišča.

MARTISE-6 MARTISE-5 MARTISE-3

admin