MASHA KARPUSHINA PRIČELA SLOVENSKI TEDEN MODE

Simpatična, zgovorna in malo sramežljiva, polna življenja, optimizma in izkušenj. To je Masha Karpushina, ki se že leta preživlja kot ilustratorka tudi v modni ilustraciji. Kot sama pravi ji je moda všeč, rada ima estetiko vendar pa premalo časa, da bi sledila vsem modnim trendom. Sodelovala je s priznano trgovsko znamko oblačil Top Shop ter ustvarila unikatne potiske za njihova oblačila. K sodelovanju pa so jo povabile tudi uveljavljene blagovne znamke kot so Duncan, Armada ter Maxim.

Masha je s predavanjem o modni ilustraciji pričela že tretji Philipsov teden mode v centru urbane kulture. Med predavanjem nam je postregla s svojo zgodbo u uspehu, ter povdarila, da je takšna, kot jo poznamo danes, postala tudi zaradi svojih izkušenj v življenju. Veliko je potovala, delala in imela vizijo. Na njen razvoj so bistveno vplivali njeni starši in stari starši. Kljub obilici dela je našla čas za svojo družino, moža in otroke. Pravi, da je razmerje zelo pomemben del pri razvoju človeka in vpliva na uspeh v karieri. Sama se po svojem delu zelo rada “odklopi” s tekom ali jogo, da najde spet bistvo sebe in svojega obstoja v množici obveznosti, ki jih ima.

Masho bomo kmalu podrobneje spoznali v VOOM intervjuju. Obljubili smo ji namreč, da se bomo srečali z njo tudi na kavi v Londonu.

Fotografije: Anamarija Lukšić za VOOM

S.C.

admin