MEDNARODNI TOP MODELI PRVIČ V SLOVENIJI

Medtem ko se bodo ženski top modeli že naslednji teden sprehajali po pistah milanskega tedna mode, bodo Slovenijo prvič obiskali moški top modeli, v pravem pomenu besede, ter se sprehodili po modni pisti nakupovalnega središča Europark v Mariboru v četrtek, 18. septembra ob 18. uri. Predstavljamo vam dva izmed njih, Lea in Falloua, ljubljenca svetovne modne smetane.

Ljubljenec modnega dueta Dsquared2, Fallou, je za omenjeno blagovno znamko posnel celotno kolekcijo oblačil za jesen in zimo 2013/14, prav tako njihov katalog, sprehajal pa se je tudi na velikih modnih revijah moških kolekcij milanskega tedna mode. Med drugim so si njegovo edinstveno podobo sposodili pri modnih hišah Michael T, Ermanno Scervino, Salvatore Ferragamo in drugih.

 fallou-2 fallou-dsquared2 fallou-Ermanno-Scervino-Men-Spring-Summer-2015fallou-dsquared2-1

Leo s svojim edinstvenim videzom opozarja na vsestransko lepoto, katero so opazile modne hiše kot so Diesel, Sacai, Dries Van Noten, 3.1. Phillip Lim, Rynshu ter Dolce & Gabbana. Top model je svojo prepoznavnost gradil tudi v editorialu z Nicolo Formichettijem ter liniji oblačil Diesel Reboot. V četrtek ga bodo ljubitelji mode lahko občudovali na modni pisti mariborskega Europarka.

 leo-mel  leo-mel-andrew-mackenzie leo-mel-diesel leo-mel-diesel-1  leo-mel-givenchy

leo-mel-nakedbufsave-mg

admin