MODERNA MORSKA ROMANCA

Moderna rezidenca ‘Seascape Retreat’, umeščena v hrib ob južnopacifiškem zalivu polotoka Banks, ponuja vse, kar mladoporočenci potrebujejo za nepozabne medene tedne; lobi s teraso, kopalnico in (najpomembneje) spalnico v kombinaciji z romantično morsko pokrajino. Ta zanimiva avantura poskrbi za pobeg v samoto in popoln oddih, kjer končno lahko zadihamo svežino svobode.

Hiša je zgrajena z lokalnimi materiali, pridobljenimi v bližini in se ponaša z naravno streho, ki jo, kot ostalo pokrajino, pokriva trdoživa posušena trava. Okolje, v katerem je ta morska pravljica umeščena,  nudi privatnost, hkrati pa gostom ponuja razsežnosti za občudovanje izjemne pokrajine in neponovljiv razgled na mirne skalnate pečine in razburkano morje.  Tudi notranji dizajn se spaja s celotnim konceptom; minimalizem, ki je še vedno topel z uporabo naravnih materialov kot sta kamen in les, definirajo čiste in ravne linije prostorov in pohištva.  Kljub svoji samoti rezidenca ponuja učinkovito samooskrbo z vodo in čiščenje odpadne vode. Ste pripravljeni na edinstveno novozelandsko avanturo?

the-seascape-retreat-gessato-voom the-seascape-retreat-gessato-voom-1 the-seascape-retreat-gessato-voom-2 the-seascape-retreat-gessato-voom-3 the-seascape-retreat-gessato-voom-4 the-seascape-retreat-gessato-voom-5 the-seascape-retreat-gessato-voom-7 the-seascape-retreat-gessato-voom-8 the-seascape-retreat-gessato-voom-9 the-seascape-retreat-gessato-voom-11 Digital process : PixSolution the-seascape-retreat-gessato-voom-13 the-seascape-retreat-gessato-voom-14

admin