NA VELIKI BAL S TIBERIUSOM

Avstrijska prestolnica je med drugim poznana po velikem balu ter tradiciji, ki jo Avstrijci slavijo še danes.  Širša množica morda pozna operni bal, ki predstavlja le en del številnih,  odličnih in očarljivih dogodkov na Dunaju, ki se dogajajo vse od 11. novembra do pepelnične srede. S tradicijo velikega bala je povezana tudi moda. Za takšne priložnosti je avstrijska modna znamka Tiberius oblikovala prav posebno kolekcijo.

Ob velikem balu se ljudje oblečejo zelo praznično, uživajo v čudovitih prizoriščih in plešejo pozno v noč. Vse od dunajskega valčka do plesne glasbe nočnih klubov. Vsak, ki obožuje ples, se mora vsaj enkrat v življenju udeležiti tega izjemnega dogodka in ga počastiti z izjemnim oblačilom, ki pritegne poglede. Takšno kolekcijo je za avstrijsko modno znamko Tiberius oblikoval Marcos Valenzuela.

tiberius-epilogue-16tiberius-epilogue-2 tiberius-epilogue-1 tiberius-epilogue-6 tiberius-epilogue-7 tiberius-epilogue-9

Tiberius “Epilogue” by Marcos Valenzuela

Kolekcija “Epilog” je bistvo sožitja začetka in konca. Je cikel, ki mogoče dočaka konec, a s tem hkrati nariše začetek nove avanture. Je povabilo za čutno fantazijo in vstop v daljno resničnost. Korak v izivalen prostor k razburljivi situaciji. Srečanje, izkušnja, nepozabna noč polna očarljive glasbe, skušnjava, želja in popolni trenutki.

tiberius-epilogue-22 tiberius-epilogue-21 tiberius-epilogue-18 tiberius-epilogue-10

O Tiberiusu

Znamka Tiberius se je s svojo proizvodnjo in trgovino, vse od odprtja leta 1992 s Karlom Ammererjem, zasidrala v srca ljubiteljev mode. Njeno kultno ime, unikatnost, kvaliteto in razvoj so prepoznali tudi največji. Med njimi German Vogue, ki je Marcosa Valenzuelo označil kot karizmatičnega oblikovalca in vizionarja, ter New York Times, ki je Tiberius butik umestil med turistične destinacije, ki si jih med obiskom Dunaja morate pogledati. Ne samo, da si lahko v ličnem butiku izberete številne dovršene izdelke iz finih materialov, lahko celo opazujete delo oblikovalca in z njim vzpostavite direkten kontakt.

Vsak dizajn  modne znamke je vabilo k romantiki ter znak individualnosti in samozavesti. Usnje v kombinaciji z organzo ali volno meša nežnost s provokativno transparentnostjo. Nič ni tabu; v Tiberius svetu vsak mos oblačila omogoča čisto seksapilnost in senzibilnost. Visoki evropski standardi v proizvodnji, Tiberiusovi pristopi in avstrijska natančnost zagotavljajo dovršen izdelek, poln navdiha in identitete.

Z zavestjo o dunajski tradiciji in pripadnosti se nadaljuje razvoj te, zdaj že legendarne modne znamke, ki ni pomembna le za avstrijsko kulturo, pač pa ostaja pomemben ambasador avstrijske modne industrije širom sveta.

tiberius-epilogue-17tiberius-epilogue-13tiberius-epilogue-4

Fotografije: Isabella Abel
Make-up & frizura: Roberto Di Caro
Modela: Polina @Stella Models & Moritz @Wiener Models
Grafično oblikovanje: Stepan Cervenka
Zahvala:
Lokacija: Aux Gazelles
Čevlji: Mihaela Glavan
Nakit: Nikolaus Sardamov

admin