NAJBOLJ MOVEMBRSKI SUPERMODEL

Modni svet osvaja z brčicami. Njegova unikatnost in fotogeničnost sta ga ponesla na listo najbolj seksi moških modelov ter top 50 moških modelov na svetu, po tem, ko je svoje življenje na podeželju in farmi krompirja zamenjal za delo supermodela. VOOM model novembra je Jarrod Scott.

Tom Ford, Vogue, Chanel, Ermanno Scervino, Emporio Armani, Jean Paul Gaultier, Philipp Plein, Boss, Jimmy Choo, Frankie Morello, Zara, H&M in Givenchy so le nekatera imena, ki jih je osvojil brkati supermodel Jarrod. Trenutno njegovo podobo zastopa kar 7 najuspešnejših svetovnih modnih agencij, med drugim Ford Models v New Yorku, Models 1 v Londonu, New Madison v Parizu ter njegova matična agencija Dulcedo Model Management v Montrealu.

Jarrod-Scott-6

Jarrod Scott, supermodel italijansko-nemškega rodu, se je rodil v Avstraliji leta 1989. Avstralsko podeželje in farmo krompirja je kmalu zamenjal s kariero modela, ko ga je na počitnicah na Filipinih odkril nek fotograf. O delu modela je začel razmišljati šele pri svojih devetnajstih, njegov velik korak v svet mode pa se je zgodil leta 2012, ko je veličastno zakorakal po Givenchyjevi modni pisti.

Smisel njegovega življenja je šport, predvsem nogomet, ki ga je v zadnjem času zamenjal z enourno fitnes vadbo. Čeprav pravi, da je močan in so mu dizajnerska oblačila le redko prav, seznam njegovega dela pravi drugače. Obožuje vesolje, kuhanje, ribarjenje in ob vlogi modela še vlogo igralca.

Poleg njegovega edinstvenega izgleda, izklesanega telesa in 187 centimetrov višine so njegovi atributi tudi skromnost, umirjen karakter, energija, ki jo oddaja in seveda ambicioznost, s katero uspešno pleza na sam vrh najuspešnejših obrazov mode.

Jarrod-Scott-12 Jarrod-Scott-15

Jarrod-Scott-14

S. C.

admin