NEMOGOČA MISIJA V PETO

Filmski ekipi Paramount Pictures in Skydance Productions oznanjata, da se je pričelo snemanje petega dela akcijske filmske klasike Misija: Nemogoče. Prva lokacija je sosednji Dunaj, zatem pa se snemalna ekipa seli še v Maroko in London.

Glavni protagonist petega dela Misije: Nemogoče bo ponovno Tom Cruise v ikonski vlogi Ethana Hunta, katerega zgodba se je na velikem platnu začela leta 1996. Prav tako se vračajo tudi Simon Pegg kot Banji Dunn, Jeremy Renner kot William Brand ter Ving Rhames v vlogi Lutherja. Igralski zasedbi pa sta se prvič pridružila še Alec Baldwin in Rebecca Ferguson.

Režiser Christopher McQuarrie bo poskrbel za filmsko realizacijo scenarija, za katerim poleg njega stojita še Drew Pearce in Will Staples. Produkcija filma je v rokah Toma Cruisa (Tom Cruise Productions), J.J. Abramsa in Bryana Burka (produkcijska hiša Bad Robot). Izvršni producenti, ki prihajajo Skydance Productions, pa so David Ellison, Dana Goldberg in Don Granger.

misija nemogoče.1

Četrti del globalno izjemno uspešne franšize, poimenovan Misija: Nemogoče – protokol duh je skupno zaslužil skoraj 700 milijonov dolarjev in tako postal najbolj dobičkonosen film v karieri Toma Cruisa. Sicer pa je franšiza Misija: Nemogoče do sedaj prinesla zaslužek v višini več kot dve milijardi dolarjev, kar jo uvršča med najbolj uspešne franšize v filmski zgodovini.

 misija nemogoče.2  misija nemogoče

Tukaj si lahko ogledate še zakulisje snemanja novega dela akcije.

admin