NEON RABBIT PREDSTAVLJA URBANE BOJEVNIKE GEOMETRICE

Mlada blagovna znamka oblačil Neon Rabbit uteleša urbani življenjski slog, kjer ni meja med delom, zabavo in prostim časom. Oblikovalka Irina Milijić skozi svoje kreacije projicira mlad, razigran in divji duh aktivnih ljudi tudi v novi kolekciji z naslovom Geometrica, ki jo bo občinstvu predstavila na modni reviji VOOM Fashion Show 15.

Irina Milijić se je na svoji dosedanji oblikovalski poti vedno gibala v prostoru med modo in umetnostjo. Kot diplomirana oblikovalka tekstilij in oblačil je svojo kreativnost raziskovala na področju tekstilij in njihove vloge v našem okolju. V sklopu tega je izvajala razsežne razstave tekstilnih inštalacij znotraj urbanih središč. Ena izmed teh je pred leti krasila tudi ljubljansko Tromostovje. Kot večna raziskovalka mest in naših življenj znotraj, je tudi svojo blagovno znamko Neon Rabbit ustvarila predvsem urbano. Svojo diplomo in del svojega življenskega ustvarjanja je posvetila slikarstvu in za sabo ima že kar nekaj uspešnih razstav.

neonrabbit-Jasna heksagram

Na kolekciji T-shirtov za moške in ženske najdemo tako odtise Irininih umetniških del, kot humorne kolaže živali v človeških oblačilih. Z izvirnimi majicami, potiskanimi z avtorskimi grafikami, linijo po meri narejenih longboardov ter activewear kolekcijo je definiran slog mladega urbanega uživača. Če obleka naredi človeka, so nosilci Neon Rabbita tisti, ki tudi brez pretiranega truda izgledajo odlično.

Nova kolekcija oblačil Geometrica za jesen in zimo 2015-16 je nastala na osnovi vprašanj o naši človeški naravi in naši vpetosti v vsakdanje okolje. Je v nas ostalo še kaj instinkta, nagona ali so nas mesta zatrla s svojimi težnjami po novostih, po večjih in boljših stvareh. Ali lahko združimo nekaj elementarnega z nečim novim? Ali lahko, kot bitje, živimo prvinsko in moderno? Kot nekakšni sodobni, urbani bojevniki.

Unikatne in predvsem nosljive urbane stylinge boste lahko občudovali že 3. decembra na modni pisti dogodka VOOM Fashion Show 15 v Paviljonu Gospodarskega razstavišča.

neonrabbit-Neza kaleidoskop NEON RABBIT-logo

 

admin