NEPRESPANE NOČI PEVKE ALYE

Vsak glasbeni projekt zaznamuje s specifično noto. Poleg udarne pesmi z zgodbo, preseneti še z novim stilom. Pevka Alya je že pred časom izdala prvo pesem v letu 2013 z naslovom Zlaži se mi, ter jo nadgradila z elegantnim stilom Nine Šušnjara s pridihom rocka in uporništva.

 

Alya1

Tokratni Alyin stil bi lahko opisali kot nekoliko uporniški, a še vedno precej eleganten. Slovensko modno oblikovalko Nino Šušnjara so v kolekciji za jesen in zimo 2012, ki jo je predstavila na Philips Fashion Weeku v Ljubljani, inspirirale prav neprespane noči in vse misli, ki se ti takrat porajajo v glavi. Oblikovalka je kolekcijo poimenovala INSOMNIA.

Kolekcija INSOMNIA temelji na črnih, belih ter sivih barvah. Popestritve ponujajo barve zemlje. Klasična oprijeta krila ter elegantne plašče in jakne dopolnjujejo priljubljeni neti, pasovi, ki se ne ovijajo le okrog pasu. Kombinacija simetrije ter asimetrije je popolna. Ulični dotik ter skupno točko kolekciji dodajo še ohlapne bele kape, dolgi beli lasni podaljški s črnimi konicami in črne ustnice pa nas popeljejo v svet temačnih sil, ki nikoli ne spi. Zakaj bi bili zgolj uradni in polikani, če lahko svoje strasti in želje izražamo skozi oblačila.

Insomnia2Insomnia3Insomnia4Insomnia

Kako je, ko srce prevlada nad razumom poje Alya v aktualni pesmi. Prav neprespane noči ter razočaranje v ljubezni so bile odlična kombinacija za glasbeno ter umetniško ustvarjanje. Pesem Zlaži se  mi lahko poslušate na spodnji povezavi:

Alya – Zlaži se mi

Fotografije: Tanja Zrinski, AML

Simon Cirkulan

admin