NEŽNA, TRDOŽIVA, PRVINSKA, KOMPLEKSNA – KARDIA

Rodila se je. Susnyara ženska v kolekciji Kardia, v obliki lotusovega cveta postavljenega v betonsko džunglo. Nežna, trdoživa, prvinska in kompleksna, ohranja držo grške boginje in ponosno in velikopotezno stopa do najvišjih modnih trgov. Po uspešnem lansiranju nove blagovne znamke Susnyara, je mlada slovenska oblikovalka Nina Šušnjara oblikovala novo, svežo kolekcijo Kardia ter jo več kot uspešno predstavila na tednu mode v New Yorku. Predstavljamo vam njeno zgodbo in dovršen videz.

S U S N Y A R A znamka je nepredvidljiva. Ima mnogo obrazov in vsak med njimi je edinstvena interpretacija surovin, ki gradijo svet. Včasih grobo dobesedna, drugič sramežljivo abstraktna, pa vsaka med njimi nastane kot rezultat progresivne misli usmerjene k svežim idejam, inovaciji, ter kvaliteti končnega produkta. Verjamemo, da je Susnyara znamka za drugačne, edinstvene ženske s suverenim korakom. Ljubiteljice uličnega stila in avantgardne garderobe. Naša vizija je s krikom strasti v objemu svojega kreativnega okolja ustvarjati nove urbane legende.

kardia-by-susnyara

Kolekcija Kardia za pomlad/poletje 2016 je plod preporoda, ki se zgodi kot posledica premagovanja ovir in preračunavanja koordinat za nadaljevanje poti. Z izkušnjami preteklih življenj obogaten lotusov cvet postavljen v urbano okolje. Nežen, trdoživ, prvinski, kompleksen, prepoznaven a eksotičen. Poln nasprotij, ki se med seboj nagonsko privlačijo. V duhu organske sle po življenju kljub neprijaznim okoliščinam betonske džungle v kateri prebiva SUSNYARA ženska, le ta ohranja držo grške boginje, ki v rokah namesto atributa trdno drži svojo novo torbico.

kardia-by-susnyara-voom-5kardia-by-susnyara-voom-4 kardia-by-susnyara-voom-3 kardia-by-susnyara-voom-2 kardia-by-susnyara-voom-1

Fotografije: Klemen Razinger

admin