NOV DUO SLOVENSKE GLASBENE SCENE

Domača glasbena scena je bogatejša za nov duo Maraaya, ki s prvim singlom in videospotom Lovin’ Me predstavlja barvito mešanico stilov, prepoznaven in nevsakdanji vokal ter nalezljivo spevnost, ki napoveduje zanimivo glasbeno ustvarjanje in novo zgodbo o uspehu.

Glasbo dvojca Maraaya ustvarjata pevka in avtorica Marjetka ter Raay, avtor producent in pevec, ki ju je slovensko občinstvo spoznalo v času skupine T-angels. Prav tako je Raay eden najbolj produktivnih in prepoznavnih slovenskih avtorjev/producentov, saj je njegov katalog v dobrih desetih letih zrasel že na 270 pesmi. Med njimi najdemo tudi pesem Round and round slovenske predstavnice na pesmi Evrovizije Tinkare Kovač, sodelovanje s Tino Maze pri njenem pevskem prvencu, ustvarjanje z Nušo Derendo, April Katayo in drugimi. Marjetka je pevka in pedagoginja, ki že šesto leto poučuje solo petje in neprestano odkriva nove vokalne usmeritve, ki ji pomagajo tudi pri lastnem pevskem razvoju.

Iz tega glasbenega raziskovanja se je rodila tudi Maraaya. Z odkritjem Marjetkine samosvoje interpretacije sta namreč začutila, da je prišel čas, ko lahko po obdobju sodelovanja z drugimi pevci, ustvarita lasten in neodvisen projekt.

Nov videospot dua Maraaya si lahko gldate tukaj: Maraaya – Lovin’ me.

MARAAYA logoMaraaya

 

admin