NOVI MODNI HIT V SLOVENIJI: TETOVAŽA

V Ljubljani se je v petek začela 2. mednarodna tattoo konvencija, ki je trajala tri dni. Sodelovalo je več kot 35 umetnikov iz Slovenije, Avstrije, Italije, Hrvaške, BIH-a, Nizozemske in ostalih držav. Na njihovo veselje je bilo veliko število ljudi zainteresiranih za okrasitev telesa. Opazili smo veliko različnih stilov tetoviranja. Moderno je še vedno vse, razlika je le v tehniki tetoviranja ter vaši želji in kreativi mojstra. V času našega obiska je bilo možno videti nastop punc iz plesne skupine Ladybugs, potekalo pa je tudi fotografiranje pin-up deklet. Dvorano so krasile številne stojnice z nakitom, piercingom in oblekami (Satanaya Pandemonium Clothing).

Organizatorji so poskrbeli za pester program: predavanja o pin-up dekletih, plesni dogodek, nastopi DJ-jev, koncerti in najbolj pomembno, nagrada za najboljšega umetnika tetoviranja.

Nagrade so prišle v roke naslednjih tetovatorjev:

Tamy Star (Ink DeLuxe) je slavil v kategoriji najboljšega tattoja konvencije (best of show) ter najboljšega barvnega (best of color) in črno sivega tattoja (black&grey). Dejan Marič (Tatto Dejan)  je prejel nagrado za najboljši črno sivi tatto, Mato Kaplar pa za najboljši realistični tatto.

Fotografija: Anamarija Lukšić za VOOM

A.L.

admin