ENERGIJA SONCA V OBLAČILIH

Številne modne hiše so toplo in močno rumeno barvo uporabile pri oblikovanju oblačil ter modnih dodatkov, zato si letošnji toplejši del leta brez nje ne moremo predstavljati. Preverite katere kose izbrati, ter kako jih kombinirati, da boste zažarele v popolnem sijaju.

V rumenih oblačilih, vzorcih ali dodatkih boste zagotovo opaženi. Ne samo, da ta barva simbolizira toplino, sonce in zato večnost, izraža tudi samozavest in optimizem. Zato se je ne bojte obleči. Hkrati opozarja na nevarnost, še posebno v kombinaciji s črno. Mnoge modne hiše so jo letos umestile v svoje aktualne kolekcije.

rumeno-voom-1alexander-wang-rumeno-voom

Večna prijateljica rumene je črna. Smrtonosna kombinacija deluje usodno, saj je njun kontrast estetski in prepričljiv. Z rumeno pogosto kombiniramo zemeljske barve, kombinacija pa deluje zelo naravno in ognjeno barvo nekoliko umirja.

rumeno-voom-3

Tudi žive barve v kombinaciji z rumeno spomladi in poleti poživijo telo. Letos zelo modne so ravne linije, predvsem črte ali matematični vzorci.

rumeno-voom-2

Ko želimo le manjši poudarek na določenem stylingu, se odločimo za modne dodatke, seveda v rumeni. Tu so predvsem zaželjene torbe, očala in čevlji. Na slednje prisegajo v modnih hišah Biagiotti in Gregis.

Acne gls S15 001 Versace-torba

torbe-rumeno-voom čevlji-rumeno-voom

Rumene kose oblačil uporabimo za vse priložnosti v različnih stilih oblačenja. Romantična in klasična kolekcija Michaela Korsa, uporniška in poulična kolekcija Jeana Paula Gaultiera ter seksi Balmain kolekcija.

Michael-Kors-rumeno-voom

jean-paul-gaultier-rumeno-voom

Balmain-rumeno-voom

Simon Cirkulan

admin