PERFETTO KMALU NA SLOVENSKEM ODRU

Eros Ramazzotti, mojster brezčasnih uspešnic, ki suvereno premagujejo jezikovne bariere in osvajajo srca oboževalcev po vsem svetu, je dve leti po izdaji nadvse uspešnega albuma Noi navdušil z novim studijskim albumom, poimenovanem Perfetto.

V novem albumu priljubljenega pevca je zbranih kar štirinajst pesmi, ki jih je Eros Ramazzotti do popolnosti izpilil v sodelovanju s priznanimi glasbenimi ustvarjalci. In če se je prvi singel Alla Fine Del Mondo presenetljivo spogledoval s country ritmi, je drugi singel Il Tempo Non Sente Ragione, ki je pospremil izid albuma, ponovno prežet z njegovim prepoznavnim glasbenim podpisom. Slednje velja tudi za preostale pesmi, v katerih bomo lahko v sklopu Erosove velike svetovne turneje uživali tudi v Sloveniji.

Trinajstemu solo albumu italijanskega šarmerja in nepoboljšljivega romantika bomo v živo prisluhnili 22. septembra v dvorani Stožice_UniversalMusic

Oglej si video …

eros-ramazzotti

Po besedah italijanskega glasbenega zvezdnika Erosa Ramazzottija je album Perfetto plod poglobljenega in intenzivnega dela, kjer niti najmanjša podrobnost ni bila prepuščena slučaju. O tem denimo pričajo tudi fotografije, priložene v ovitku, katere je posnel nihče drug kot legendarni Bryan Adams.

Sicer pa se je nepoboljšljivi romantik v neizčrpno tematiko ljubezni tokrat podal skupaj z vodilnimi tekstopisci, kot so Mogol, Francesco Bianconi, Federico Zampaglione in Gino Pacific. Pri sami produkciji albuma pa je sodeloval tudi Claudio Guidetti, ki je zakrivil spremembo glasbene smeri, nakazano v prvem singlu Alla Fine Del Mondo: “Guidetti je naredil glasbeni aranžma, ki mi je bil v trenutku všeč,” pravi Eros. “Vsekakor pa je preostanek albuma zelo “ramazzottijevski”.”

Eros_Ramazzotti_UniversalMusic

Album Perfetto je izšel tako v standardni verziji kot tudi v posebni dvojni izdaji, ki sestoji iz italijanske in španske različice albuma. Na svetovni turneji, ki se prične 12. septembra v Riminiju, se bo Eros ustavil tudi pri nas, kjer bomo v prepletu zimzelenih uspešnic in novih pesmi iz albuma Perfetto lahko uživali 22. septembra v ljubljanski dvorani Stožice.

Eros je album PERFETTO do popolnosti izpilil v sodelovanju s priznanimi glasbenimi ustvarjalci_UniversalMusic Italijanski šarmer navdušuje z najnovejšim albumom PERFETTO_UniversalMusic

admin