PREPLET SREDNJEGA VEKA, ELEGANCE IN ČUTNOSTI

V  Knežjem mestu je zasijala dobrodelna Modna Interactijada že četrto leto zapored, tokrat v sodelovanju z modno oblikovalko Majo Štamol. Modna revija je povezala mlada in še neuveljavljena oblikovalska imena. Z žlahtno tradicijo Modnih Interactijad tako mladi člani Interact kluba dokazujejo, da mladim kljub vsesplošnemu nezadovoljstvu v družbi ne manjka kreativnih idej, s katerimi ohranjajo in razvijajo  socialni čut do sočloveka.

Na Dobrodelni Modni Interactijadi z Majo Štamol so svoje kreacije predstavile Lara Bernot, Katarina Kimovec, Mateja Lisjak, Veronika Mraz, Eva Vrhovski, Sanja Žeželj, Manja Žohar, Natalija Lesjak in Ana Petrovič, mladim oblikovalcem pa se pridružila tudi uveljavljena modna oblikovalka Maja Štamol Droljc.

V večeru, ki je prepletel duh zgodovine, kulture ter modne elegance smo občudovali kreacije mladih modnih oblikovalcev, ki s svojim delom želijo prodreti na sam vrh modne industrije. Kot gostja večera je svoje delo prvič v Celju predstavila še Maja Štamol Droljc in navdušila. Njena oblačila so se popolnoma ujemala z ambientom, glasbo ter duhom petkovega večera. Dolge večerne obleke, ki jih je dopolnjevala čipka, zlate voluminozne oblike visoke mode, s pridihom srednjega veka v zlati barvi, kristali in biseri so naredile modni večer popolnejši.

S četrto edicijo Modne Interactijade smo v Interact klubu Celje Območni zvezi prijateljev mladine Šentjur predali donacijo v višini 800 EUR, s čimer bomo ublažiti socialno stisko v družini, ki jo je poleg finančne krize prizadela tudi družinska tragedija.

 

Fotografije: arhiv IAC

S. C.

admin