RITA ORA S SVOJO ADIDAS KOLEKCIJO

Dolgo pričakovano sodelovanje med neustavljivo in samosvojo britansko pevko Rito Oro ter športni blagovni znamki adidas je obrodilo prve sadove.

V izbrane Adidas trgovine po svetu je namreč prišla kolekcija Rita Ora x adidas Originals za jesen in zimo 2014, ki izstopa zaradi svojega uporniškega videza. Kolekcijo, v katero je Rita vdihnila svoj osebni stil, zaznamujejo usnjeni kosi, živahne barve ter drzni potiski, ki se svetijo v temi.

Rita Ora x adidas bo zagotovo navdušila vse, ki si dovolijo biti drugačni.

Uspešna glasbenica albanskega porekla, ki je že napovedala, da bo svojo energijo in drugačnost z adidasom delila tudi v prihajajočih sezonah, je nad sodelovanjem navdušena: »Vedno sem bila ljubiteljica blagovne znamke adidas Originals in občudovala njeno neustrašnost ter izvirnost. Sodelovanju želim dati osebno noto in vse skupaj povezati z glasbo, kariero ter osebnim življenjem. Zelo sem ponosna na kolekcijo in že komaj čakam, da jo moji oboževalci dobijo v roke!«

Kolekcija bo zagotovo navdušila vse, ki radi izstopajo in si, kot trenutno najbolj vroča pevka v svetu glasbe, dovolijo biti drugačni.

Ob novi kolekciji sta Rita in adidas posnela tudi inspiracijski video:

https://www.youtube.com/watch?v=JS4A4QOJx4E

Nova kolekcija Rita Ora x adidas Originals izstopa zaradi svojega uporniškega videza.

Rita je v novo kolekcijo vdihnila svoj osebni stil. Kolekcijo zaznamujejo usnjeni kosi, živahne barve ter drzni potiski, ki se svetijo v temi.

 

 

admin