“ROAR”

Katy Perry je po dolgem času spet presenetila svoje oboževalce. Pevka, znana po svojih igranih videospotih, je tokratno zgodbo za pesem Roar umestila v džunglo in postala džungelska kraljica, družbo pa so ji delale prave živali. Čeprav je videospot biološko oporečen, saj so ustvarjalci v isto džunglo umestili živali vseh celin, je pesem Roar s tem videospotom postala že prava pop uspešnica.

Pesem Roar je prvi singel novega, že četrtega studijskega albuma pevke Katy Perry z naslovom Prism, ki govori o moči, samozavesti, pogumu ter temu, da se moramo postaviti zase, kljub temu, da se včasih sami sebi zdimo šibki in strahopetni kot tiger, na primer.

roar1

Zgodba se dogaja v džungli, kjer strmoglavi letalo. Katy in njen fant, ki ga je upodobil Brian Nigel se morata tako znajti v divjini. Preživi le Katy, saj njenega, precej razvajenega fanta, kmalu napade tiger. Pevka se nato spoprijatelji, kljub prejšnjim strahovom, z mnogimi divjimi živalmi in postane kraljica džungle.

roar

Precej komično zgodbo pa niso posneli v pravi džungli, pač pa v botaničnem vrtu in arboretumu v Los Angelesu. Režiserske vajeti sta poprijela Grady Hall in Mark Kudsi. Vendar pa je ustvarjalcem videa primanjkovalo biološkega ter geografskega znanja. V video so namreč vključili živali različnih geografskih območij oziroma celin, tako se skupaj pojavijo opica kapucinka ter papiga ara iz Južne Amerike, tiger iz Azije in afriški slon. Kljub tem napakam je pevki uspelo ustvariti nadvse privlačen, zabaven, navdihujoč in posljušljiv videospot.

roar2

Katy Perry - Roar video

 

admin