SLADEK STRUP

Včasih je dobro, da ne razmišljaš o tem, kaj bodo rekli obrekljivi sosedje. To je storil tudi Omar Naber, pevec, ki je za pesem Sladek strup posnel zelo življenjski, ter za marsikaterega Slovenca nekoliko provokativen videospot. Pesem Sladek strup je prvič, sicer v angleškem jeziku, premierno predstavil na letošnji Emi, slovenskem izboru za pesem Eurovizije, k sodelovanju pri projektu pa povabil številne znane obraze.

Uspešni slovenski glasbenik Omar Naber je lansiral nov videospot za pesem I won’t give up, ki jo je premierno predstavil na letošnjem slovenskem izboru za pesem Eurovizije, Emi. Angleški verziji je sledila tudi slovenska, sladka in strupena. Sladek strup že osvaja številne glasbene lestvice slovenskih radijskih postaj, prav tako pa je pevec svoje oboževalce presenetil s provokativnim videospotom, ki je sporočilo pesmi še nadgradil. Omar namreč pravi, da je popolnoma vseeno, kaj si kdo misli, zato je brez težav v spotu poljubil fanta.

omar-2

V videu so poleg množice igralcev in statistov nastopile tudi Tjaša Resnik, odlična slovenska plesalka in fotomodel, ter manekenki Maja in Nives Orešnik, pod režijo pa se je tokrat podpisal Urban Bradeško.

Omar Naber se tako v velikem slogu vrača na slovensko glasbeno sceno. Pesem Sladek strup ter njena angleška različica sta namreč del svežega in aktualnega Omarjevega albuma Na glavo.

omar omar-3

 

admin