SPEKTAKULARNA ZABAVA V PARIZU OB LANSIRANJU KOLEKCIJE AdR ZA H&M

Sinoči, na vrhuncu Pariškega tedna mode, so z ekstravagantno in teatralno zabavo lansirali kolekcijo AdR za H&M. Paradis Ball, ki sta ga gostila Anna Dello Russo in H&M, se je odvijal v znanem Pariškem nočnem kabareju Paris Latin. Bleščeča zabava je združevala modo, prireditev in nastop glasbene zvednice Azealiae Banks. Zbrali so se prijatelji in modni poznavalci Olivier Theyskens, Rachel Zoe, Jeffeson Hack, Poppy Delevigne, Peter Dundas in super modele Karlie Kloss, Constance Jablonski, Liya Kebede in Isabeli Fontana ter praznovali.

 Zaradi prepričanja AdR, da je moda nekaj zaradi česar se prepustiš sanjam, je ekscentrična zabava bila popolna kulisa za predstavitev brezsramno glamurozne in igrive kolekcije nakita, obutve in dodatkov, ki jih je Anna Dello Russo oblikovala za H&M. Kolekcija bo dostopna od 4. oktobra 2012 v 140 trgovinah po svetu in v spletni trgovini.

“Gostom smo hoteli podariti nepozaben dogodek; vseskozi razvijajoči se večer, ki se je začel na rdeči preprogi in končal na plesišču. Ustvarili smo zabavno kabaret predstavo, ki je med tem, ko se je odvijala popolna pariška zabava, delovala kot metafora za vrtiljak mode. Prav tako smo uprizarjali Vogue (Madonna – Vogue) med tem, ko me je spremljala vojska mini AdR, ki je nosila na sebi kolekcijo zaradi samega presenečenja. Presežek zame predstavlja uspeh”, je povedala Anna Dello Russo.

“Vnesti ekscentričnost med širšo publiko je odlično. In prav to H&M počne s tem sodelovanjem. Bila je resnično zabavna noč”, pravi Caroline de Maigret.

 

“Ljudje obožujejo Anno. Je neustrašna, rada je v centru pozornosti in je odličen sporočevalec. Anna je popolnoma pop, Andy Warhol bi jo oboževal, prepričana sem v to”, je rekla Giovanna Battaglia.

“Paradis Ball je bil popoln način za lansiranje kolekcije, ki je popolnoma domišljijska in dekorirana. Bila je privlačna, z injekcijo optimizma in energije, ki sta meni še posebej navdihujoča. Upamo, da so naše stranke navdušene zaradi kolekcije”, je povedala Margareta van den Bosch, kreativna svetovalka pri H&M.

Vir in fotografije: hm.com/press

 

 

 

 

 

 

 

Oglejte si še galerijo fotografij  z zabave.

M.M.

 

admin