SREBRNI NAKIT ZA ELEGANTNO SLOVO OD ZIME

Zlatarna Celje z novima kolekcijama srebrnega nakita Lencia, poimenovanima Aurora in O, elegantno zaokroža zimsko pravljico in navdušuje z obljubo brezmejnih sanj. Pod njima se podpisuje priznana slovenska oblikovalka nakita Olga Košica, ki je tokrat navdih črpala v skrivnostni moči narave in njene večnosti.

Polarni sij kolekcije Aurora

Kolekcija Aurora s prepletom Swarovski kristalov in barvitih cirkonov v popolnosti dopolnjuje videz ljubiteljic bolj subtilnih kosov nakita kot tudi tistih, ki jih prepričajo bolj izraziti kosi. S svojo nežno barvitostjo oživi še tako enolične kombinacije oblačil, kakor se zaradi prepleta različnih barvnih odtenkov cirkonov poda tudi k pestrejšim modnemu videzu. Kolekcijo sestavljajo prstan, ogrlica in uhani.

Navdih je oblikovalka Olga Košica črpala iz polarnega sija, znanega tudi kot aurora borealis, ki je viden kot lesk prelivajočih se barv na severnem delu neba. Ime je dobil po rimski boginji jutranje zarje Aurori, katere lepota odlično sovpada z mavrično paleto prelivajočih se odtenkov, ujetih v kosih nakita kolekcije Aurora.

aurora-zlatarna-celje-voom

Neminljiva kolekcija O

Pri snovanju kolekcije O je oblikovalka Olga Košica izhajala iz simbola večnosti in njegove brezčasnosti ter ga prefinjeno ujela v krožno obliko nakita. Tako kot narava, ki neprestano krasi zemljo, bodo izbrani kosi nakita preprosto dopolnjevali pripadnice nežnejšega spola. Kolekcijo sestavljajo prstan, ogrlica in uhani, na katerih se bleščijo cirkoni.

O-zlatarna-celje-voom

 

admin