SVOBODEN Z DODATKI KOVINE

“Sem urejen in razgledan, a se ne pustim ujeti v okvirje.” Takšna je zgodba sodobnega moškega, ki prisega na svobodomiselnost, urejenost in umetnost. Posega po eleganci, ki jo začini s pisanimi ali oblikovno zanimivimi oblačili ter modnimi dodatki. Je poseben in izstopa. Modni dodatki iz kovine so mu blizu. Trenutno velik hit so, tudi pri moških, kovinske verižice, manšetni gumbi in neti v kombinaciji z vintage kosi oblačil. Pripnemo jih lahko kamorkoli, še posebno na “must have” kos garderobe – metuljček ali kravato ter srajco. “Čaka me le še sprehod do najljubše kavarne, kjer ob srkanju kave ali pravega čaja preberem svojo najljubšo knjigo.”

 

Verižice za okrog vratu so kovinske in dolge. Lahko jih je več, predvsem različnih dolžin. Obeski na verižicah so simbolni in večinoma simetrični.

 

Predvsem neti in manšetni gumbi na ovratnikih so bili letos pravi hit. Takšen trend je opazen na modni sceni že kar nekaj časa. Sedaj v ospredje prihajajo metuljčki ter kravate z neti, manšetnimi gumbi ter verigami.

 

 

 

 

 

 

 

 

Verige, verige …  pripnemo jih na levo in desno stran ovratnika srajce ali metuljčka s pomočjo netov ali manšetnih gumbov. Eleganca z dodatkom divjega rocka ter simbolike.

V Sloveniji unikatne metuljčke oblikuje modna oblikovalka Suzana Rengeo. Tudi ona je posegla po trendi netih in verigah.

 

admin