TAMPON TANGO V ZNAMENJU NEONA

Sari Valenci je sveža, inovativna blagovna znamka, nastala izpod rok mlade slovenske modne oblikovalke Sare Valenci. Njena zadnja kolekcija temelji na intenzivnih neonskih barvah ter neobičajnih krojih in materialih. Zaradi svoje nevsakdanjosti je oblikovalka navdušila tudi alternativnega reperja Le1f-ja ter sodelovala s priznanim ameriški modnim oblikovalcem Jeremyjem Scottom.

Sari je v svoji sveži, a pestri karieri sodelovala že s priznanim ameriškim oblikovalcem Jeremyjem Scottom, trenutno pa gradi svojo znamko Sari Valenci s tekočo kolekcijo moških oblačil z imenom Tampon Tango, katero je predstavila tudi na ljubljanskem tednu mode. Kolekcija temelji na intenzivnih neonskih barvah in potiskih z zanimivo zgodbo – teksti so namreč del eksplicitnih besedil mladostniških dnevnikov njenega dedka. Za kolekcijo smo poseneli tudi kampanijo, katero sta fotografirala Vladimir Mičkovič in Lucijan Kranjc.

Sari Valenci

Sari posega tudi v svet znanih – za nastop v Kinu Šiška je oblekla priznanega alternativnega reperja Le1f-ja in njegovega DJ-a Messkida. Po zabavi sta se glasbenika odpravila na sobotni nastop na festivalu v Stockholmu, kjer sta ponovno oblekla Sarina oblačila in v Slovenijo poslala »shoutout« preko socialnih omrežij.

SariValenci

admin