TAYLOR SWIFT NAVDUŠENA NAD SUPERMODELI

V uspešnem hitu We Are Never Ever Getting Back Together je ameriška pevka Taylor Swift k sodelovanju povabila moškega supermanekena Noaha Millsa, v pesmi Blank Space, ki mimogrede že diši po hitu, pa pevka ponovno osvaja moški supermodel, ki ga javnost uvršča med 10 najbolj zaželjenih moških supermodelov na svetu.

Včeraj je ameriška pevka Taylor Swift lansirala več kot estetski videospot za pesem Blank Space. V vlogi razvajene gospodične, ki je za svoj dom izbrala kar dvorec, je osvojila tudi sanjskega moškega. V njegovo vlogo se je odlično vživel moški supermodel Sean O’Pry, ki pa ima le eno pomanjkljivost. V zgodbi videospota mu kmalu prestiž in življenje v dvorcu nista dovolj, zato njegovo zanimane zbudi še ena gospodična. Zgodba postane napeta in zabavna, a nič kaj romantična, ko Taylor popustijo zavore.

taylor-swift-blank space-video

Sean O’Pry spada med najbolj zaželjene moške modele na svetu. S številnimi modnimi revijami, editoriali in kampanjami priznanih blagovnih znamk se je uvrstil na številne lestvice modelov, med drugim na lestvico najbolj priljubljenih in zaželjenih supermodelov, lestvico modelov z največjimi prihodki, lestvico najboljših 50 ter lestvico najbolj seksi moških modelov na svetu.

taylor-swift-blank space-4-voom

taylor-swift-blank space-3 taylor-swift-blank space-2 taylor-swift-blank space-1 taylor-swift-blank space taylor-swift

admin