TOPSHOP IN TOPMAN ZA MODNE SLOVENCE

V Emporiumu so v petek, 27. februarja, na 450 kvadratnih metrih, odprli prenovljeno trgovino Topshop in njeno moško različico Topman, ki je pred tem v slovenskih trgovinah ni bilo moč kupiti. Ob pravem britanskem brunchu si je odlični priljubljeni britanski znamki, ki ju povezuje izrednen modni poulični videz in mešanica športnega ter elegantnega stila, ogledalo kar nekaj znanih obrazov ter ljubiteljev mode.

Britanski blagovni znamki v svetu mode narekujeta modne smernice tako mladim kot vsem fashionistom. Priljubljeni sta tako pri svetovnih zvezdnikih kot slovenskih estradnikih. Trendovsko usmerjene linije oblačil, vključujejo tako ulični stil kot glamorozne kose, obutev ter modne dodatke, ter to sezono veliko jeansa in nakita.

topshop-voom-2topshop-voom3

Kolekcija Topshop za pomlad poletje 2015 združuje različne trende. V kolekciji je veliko črt, svežih cvetličnih potiskov, kombinacij različnih barv in preplet različnih materialov.  Kot »trendsetterja« mode za mlade sodelujeta Topshop in Topman z vzpenjajočimi mladimi modnimi oblikovalci, katere navdušuje umetnost in tako nastanejo najboljši kosi, ki vedno izstopajo od ostalih.

 

Tudi pri Topmanu so se poigrali z različnimi materiali in strukturami oblačil. Navidez dolgočasne obleke postanejo z različnimi potiski in vzorci prava modna poslastica.

topman-voom

Zgodovina znamk

Topshop je bil ustanovljen leta 1964 , Topman pa je vzniknil leta 1978 kot moška različica ženskega Topshopa. Spadata v korporacijo Arcadia Group Ltd. Leta 2002 je postal lastnik Arcadie Sir Philip Green. Danes ima 2500 trgovin v Veliki Bitaniji in vek kot 500 trgovin v različnih državah sveta.

topman-ss15-voom topshop-voom-1 topshop-voom topman-voom topman-topshop-voom

admin