VAMPIRKA, KI ZAPELJUJE S POGLEDOM

Svež obraz slovenske modne scene, ki zapeljuje s pogledom. To je 16 letna Egzona iz Celja, ki se je prijavila na izbor za model Vampire infinity III in bila izbrana poleg ostalih treh kandidatov. Pravi, da se tovrstnih izborov rada udeležuje, saj ji to predstavlja zabavo in prinese nove izkušnje. Zaenkrat ji moda predstavlja le hobi, veliko časa namreč še vedno posveča šoli, športnim aktivnostim in risanju.

 

Takšni dogodki so dobra odskočna deska za naprej, saj postaneš tako tudi opazen.

 

Kako bi opisala izkušnjo snemanja za modno zgodbo Vampire infinity III?

Izkušnja tistega dne je bila zame zelo poučna, saj sem dobila dosti pametnih napotkov za poziranje, ki si jih je dobro zapomniti. Tako sem dobila še večje veselje do opravljanja takšnega dela. Snemanje je bilo tudi zabavno, saj je bila ekipa čudovita; vsak model bi si želel sodelovati s takšno ekipo. Škoda bi bilo zamuditi to izkušnjo, zato sem zelo vesela, da sem lahko sodelovala. Odlične fotografije fotografinje Tanje Zrinski so pritegnile kar nekaj fotografov, ki so mi ponudili fotografiranje. Tako da ti takšna izkušnja vsekakor ponudi še več možnosti za nadaljnje delo.

Kakšni pa so bili občutki, ko si se sprehodila na vampirski modni reviji?

Zelo sem bila zadovoljna z revijo in vesela, da sem imela možnost sodelovati v takšnem projektu. Projekt je bil res dobro pripravljen s strani organizatorja in vse ostale ekipe (vizažistke, frizerji, kreatorji, fotografi, modeli). Zaradi nepopisnih občutkov po reviji tega dogodka ne bom pozabila.

Fotografije: Tanja Zrinski, Antonio Per

S. C.

admin