VEČER NABRUŠENIH JEZIKOV, HUDOMUŠNIH POGLEDOV IN RAZBURLJIVIH TRENUTKOV

V četrtek, 13.novembra 2014 ob 18. uri, se bo zgodil odličen pripovedovalski dogodek v klubskem salonu ljubljanske blagovnice Maxi. Cikel pripovedi treh igralk, Hudič babi brusi jezik, obljublja večer nabrušenih jezikov, hudomušnih pogledov in razburljivih trenutkov, ki ga ne smete zamuditi.

Strašljive, zabavne, močno vznemirljive, razburkane in čutne pripovedi nas bodo popeljale v svet neopredeljivih globin ženske duše. Ponovno bodo vdahnile življenje v izročilo naših prednic ter iz malhe neštetih zgodb izbrale tiste še posebej začinjene in nevsakdanje.

Tri pripovedovalke, Zala Vidali, Valentina Plaskan in Sara Horžen, bodo z nabrušenimi jeziki, hudomušnimi pogledi in z besedami, švigajočimi na ošiljenih puščicah, razburile še tako nedotakljivo domišljijo.

Zala, Valentina in Sara so mlade ustvarjalke, dejavne na širšem polju uprizoritvenih umetnosti. So radijske moderatorke, igralke in povrhu še odlične improvizatorke. Svoje pripovedovalske veščine so med drugim kalile na Radiu Študent, ki ima dolgoletno pripovedovalsko tradicijo.

Vstop na predstavo je prost.

hudič-babi-brusi-jezik-voom

 

hudič-babi-brusi-jezik-2

hudič-babi-brusi-jezik-3

admin