VROČICA Z IMENOM SEVERINA

»So veliki koncerti in so mali koncerti. So dobri in so manj dobri. Ta nocoj, je bil eden najboljših koncertov v Sloveniji doslej!« S temi besedami se je hrvaška diva ob gromozanskem aplavzu po dvournem pevskem šovu poslovila z velikega odra na plaži Paprika Live! in zadovoljila številno množico, ki bi tam zagotovo ostala in žurala z njo še nekaj ur.

Na koncertu pod portoroškimi zvezdami je energična Severina zapela večino svojih uspešnic, a kot se zanjo spodobi, je poleg besedil in melodij, ponudila še unikatno in sproščeno komunikacijo z občinstvom, ki ji je jedlo z roke. Severinina vročica je navdušila občinstvo, sama pa bila s koncertom prav tako zadovoljna, saj pravi, da je bil le ta eden izmed njenih najboljših koncertov v Sloveniji. Na odru se ji je kot gost presenečenja pridružil njen dobri prijatelj, hrvaški glasbenik Petar Grašo. »Zaljubljena sem vanj, a ga je Danijela prva videla,« je v smehu povedala Severina.

Petar Grašo je sicer njen dobri prijatelj že vrsto let: “To je ženska, ki ve, kaj dela na odru. Občudujem jo,” je navdušen dejal občinstvu. Kot presenečenje večera so na odru zaplesali tudi fantje skupine Maestro, na koncu pa je nebo nad obalo razsvetlil še ognjemet.

Severina_0_ Severina_2_ Severina_3_

 

Še preden je Severina stopila na oder je obiskovalce dodobra ogrel  Samuel Lucas, ki je po koncertu skupaj z Maticem Ajdičem poskrbel tudi za nepozabno zabavo v VIP delu Paprike Lounge vse do ranega jutra.

Fotografije: Mare Vavpotič in Žiga Intihar

admin