VSE JE V GLAVI

Kljub temu, da so nastali iz ljubezni do preigravanja pesmi drugih izvajalcev, se nova slovenska glasbena skupina CoverLover predstavlja že z drugim avtorskim izdelkom Vse je v glavi.

Člani leta 2011 ustanovljene zasedbe niso ravno novinci na slovenski glasbeni sceni. Simon Vadnjal (pevec, kitarist) je sodeloval s skupinami Superlizo, Dropped D in Porko Trio. Jure Golobič (kitarist, spremljevalni vokal) z Omarjem Naberjem, Makeup2, Anavrin, Evil Eve. Niko Jug (basist, spremljevalni vokal) s Trio Oko, Oktober, Skat, Alya, Frozenhild. Aleša Uranjeka, bobnarja legendarnih Šank Rock pa zagotovo ni potrebno posebej predstavljati. Njihove kvalitete je zelo hitro prepoznal tudi Zoran Predin, saj so z njim že posneli uspešnici Nova okupatorka in Hudič.

Po prvi avtorski pesmi Na kratko, za katero so posneli tudi videospot, skupina CoverLover tokrat predstavljajo že drugo – Vse je v glavi. Pri ustvarjanju katere so ponovno sodelovali s producentom Žaretom Pakom.

Za vsak polet se je treba najprej odločiti, nato skočiti. Vsi smo kdaj v življenju omahljivi, cepetamo na mestu, ne gre ne naprej in ne nazaj. Pesem ‘Vse je v glavi’ govori o trenutku, ko se odločiš, da boš nekaj spremenil – in to na bolje.

Avtor pesmi Simon Vadnjal o besedilu pesmi.

Avtorsko ustvarjanje CoverLover potrjuje, da se, klub imenu, nikakor ne bodo zadovoljili samo s preigravanjem priredb, da bodo skočili pogumno in visoko ter s svojim ustvarjanjem navduševali poslušalce željne nove rockerske glasbe.

Fotografija: Dalibor Kazija

S. C.

admin